2024. április 16. - Csongor
EUR : 393.05
USD : 368.85
Időjárás ikon15°

Soros véletlenül beismerte, hogy a Helsinki Bizottság valójában egy migrációs ügynökség

Idén Soros Györgynek ítélték oda a Don Ridenhour Bátorság Díjat, amit azok kapnak meg, akik az egész életüket a közjónak és a társadalmi igazságosságnak szentelték. Soros György a díjátadón elmondott beszédében kissé elszólta magát, és pártfogoltját Pardavi Mártát a “Menekült Bizottság” tagjának nevezte a Helsinki Bizottság tagja helyett.

A hibát gyorsan korrigálta, így a freudi elszólás csak keveseknek tűnt fel.

Szülőhazámban, Magyarországon Orbán Viktor kormánya szupergonosszá változtatott engem, mert állítólag el akarom pusztítani a magyar nemzet keresztény értékeit. De én nem lakom Budapesten, viszont néhány pártfogoltunknak, mint például Pardavi Mártának a Magyar Menekült Bizottságból… Helsinki Bizottságból, ilyen becsmérlésekkel és kreált ellenségeskedéssel kell együtt élnie minden nap – mondta Soros György.

Az elszólás csak keveseknek tűnt fel, pedig pedig rendkívül sokatmondó, bár valószínűleg a haladók puszta nyelvbotlásnak fogják tekinteni, ami bárkivel megeshet.

Soros György egyébként azért részesült a hálózatához tartozó szervezet “megtiszteltetésben”, mert olyan újságokat szponzorál, amelyek a “nyitott társadalom üzenetét” közvetítik.

A tőzsdespekuláns nem fukarkodott a díj mellé járó potom 10 ezer dollárral: az utolsó centig továbbadta azt a Hungarian Spectrum nevű kitartott blogjának, amelyet Balogh S. Éva, 56-os menekült, a Yale Egyetem nyugalmazott történelemprofesszora futtat.

Balogh S. a Népszavát balról támadó egykori gyurcsányista heccportál, a Galamus.hu állandó szerzője volt, annak megszűnése után alapította meg a saját blogját, amelyen a magyar kormány intézkedéseiről szóló híreket totálisan kiforgatva és félremagyarázva tálalja a külföldi érdeklődő közönségnek.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató