2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Az ellenzékiek szerint is vállalhatatlan Bangóné kijelentése

Még a balliberális oldalon is kiverte a biztosítékot az MSZP-s Bangóné Borbély Ildikó patkányozása. Átlépett egy határt...Az ellenzékiek is kifogásolják Bangóné patkányozós megnyilvánulását. A Momentum tagja, Havasi Gábor Facebookon írt a szocialista képviselőnő kijelentéséről:
Felelős politikus nem beszélhet így a saját honfitársairól.   Bangóné Borbély Ildikónak azonnal le kell mondania országgyűlési képviselői mandátumáról, és bocsánatot kell kérnie.   Ez a minimum.
 A balliberális párttá silányult Jobbik szócső az Alfaír is kritizálta Bangónét:

Élő adásban követett el politikai öngyilkosságot a Fidesz szavazóit patkányozó MSZP-s képviselő

A Kuruc.info korábbi lektora, a néppártosodott Balogh Gábor nevű bértollnok is kijelenti:
felelős politikus - vagy akár csak egy B kategóriás segédközszereplő - soha, semmilyen körülmények között, semmilyen embercsoportot nem hasonlíthat élősködő kártevőkhöz.
Különösen nem a saját honfitársait, ráadásul pusztán azért, mert egy másik pártra szavaznak. És nem, ez alól nem ad felmentést az sem, ha ez a párt egyébként élen jár politikai ellenfelei és általában a másként gondolkodók elleni ordas uszításban - írta meg az Alfahír újságírója.A szélsőliberális Mérce is beleállt a dologba:

Itt az ideje, hogy Bangóné Borbély Ildikó elmenjen pihenni

Őket patkánynak nevezni nem hogy nem jó ötlet, hanem politikai szűklátókörűség, a politika nem értésének, a politikai alkalmatlanságnak a bizonyítéka - írja a Mérce.
Márpedig Bangónének nem ez az első olyan mozzanata, ami bizonyítja, hogy alkalmatlan képviselőnek. Az MSZP-nek lépnie kell, Bangónénak távoznia kell.
 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató