2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Bayer Zsolt elkapta Ujhelyi torkát! Még a sz@rt is kiperli belőle

A szocialisták uniós kampányfőnöke egy hamisan Bayer Zsoltnak tulajdonított, kitalált mondattal próbálta meg mentegetni a patkányozást elkezdő Bangónét. Mivel a Magyar Nemzet főmunkatársa soha nem mondta vagy írta le az őt hírbe hozó mondatokat, ezért Ujhelyi jelentős kártérítést fizethet majd. Bayer Zsolt ugyanis a Pesti Srácok című lapnak megerősítette: beperli Ujhelyit és mindazokat, akik terjesztik a hamisan neki tulajdonított mondatokat,- írja a 888.hu.Az MSZP patkányozásba belebukott kampányfőnöke, Ujhelyi István az ATV Egyenes beszéd című műsorában Bangóné Borbély Ildikó mentegetése közben közölte a következőket:
Bangóné Borbély Ildikó nem akart szavazókat sértegetni, senkit nem akart megbélyegezni. De hogy erre egy hazug kampányt indítson a Fidesz, és mi hetekig csak bámuljunk, és nézzük, hogy hoppá, az egész ország úgy tudja, hogy egyébként mi a Fidesz szavazóit bélyegeztük meg, miközben Bayer Zsolt tavaly azt mondta, hogy az összes állat, aki egyébként nem az a 2,8 millió, aki a Fideszre szavazott, az takarodjon az országból. Ilyesmi mondata volt ugye tavaly Bayer Zsoltnak.”
  Ujhelyi nagy valószínűséggel arra a szövegre utalhatott a gusztustalan érvelése során, amely megtévesztő idézetet – Bayer Zsolt fényképéhez csatolva – DK-s, szocialista és jobbikos internetes aktivisták tavaly óta terjesztenek a közösségi oldalakon:
Magyarországon él 2,8 millió tisztességes magyar ember, akik a Fideszre szavaztak. A többi rohadt állat nyugodtan takarodhat innen a francba, még beléjük is rúgok kifelé menet, hogy minél messzebbre repüljenek. Szóval takarodó van picinyeim, ez már a mi országunk!”
A Magyar Nemzet munkatársa azonban soha nem írt vagy mondott ilyeneket. Ezt a publicista most ismételten megerősítette a Pesti Srácok című lapnak nyilatkozva, emlékeztetve egyúttal arra, hogy ő már a hamis idézetek első megjelenésekor külön blogbejegyzésben cáfolta, hogy azok tőle származnának. Bayer Zsolt azt is bejelentette, hogy pert indít Ujhelyi István, az Index, a Népszava és mindazon médiumok ellen, amelyek neki tulajdonították a hamis idézetet. A legújabb botrány alapján nem ördögtől való talán az a kérdésfeltevés, hogy az MSZP vajon mikor válik meg a kommunikációs katasztrófákat egymás után a pártjára szabadító Ujhelyi Istvántól, a szocik európai parlamenti kampányfőnökétől?  Forrás: 888.hu 
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató