2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Háborog a muzulmánná vedlett nő az Aldi terméke miatt

Rianna Ward az angliai Derby városából teljes meggyőződéssel állítja, hogy a vegetáriánus lasagne szósz, amelyet az üzletláncnál vásárolt, szalonnát tartalmazott, ezért azonnali laboratóriumi vizsgálatot követel. A muzulmán anyuka kétségbeesett, miután elfogyasztotta az aldis lasagne-t, amely furcsamód disznóhúsra emlékeztetett, holott a címkén a vegetáriánus szó szerepelt – olvasható a brit Mirror hírei közt.

Az egészségügyi asszisztensként dolgozó nő a munkából hazatérve kezdett vacsorát készíteni kisfiának, amikor feltűnt neki, hogy a szósznak furcsa illata van. Az iszlám hitre áttért nőt az illat a szalonnára emlékeztette, ami miatt megijedt, mert ennek fogyasztása a muzulmánoknak nem megengedett.

„Amikor ettem belőle, pontosan olyan íze volt, mint a szalonnának. Rendkívül felháborodtam, és azonnal visszamentem az üzletbe.”

Az eladók azonban nem osztották Rianna véleményét, pedig meg is szagoltatta velük a terméket. A nő azon háborodott föl, hogy hiába tartott ki oly sok évig, most úgy érzi, elárulta vallását. Rianna hét éve tért át az iszlám hitre, így még pontosan emlékszik a húsos ételek ízére és illatára.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató