2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Újra felvonul a Betyársereg

Május 21-én erődemonstrációt tart a Mi Hazánk Mozgalom és a Betyársereg Törökszentmiklóson, szövetségeseikkel, vagyis a MIÉP-pel és a Független Kisgazdapárttal közösen - jelentette be Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke. A pártelnök bejelentette, felvonulnak Törökszentmiklóson, mert elég volt abból, hogy néhány cigány család terrorizálja a várost.

Az eset előzménye, hogy egy CIGÁNY férfi néhány héten belül többször is összevert MAGYAR embereket a városban, minden előzmény nélkül. Egy trafikban két MAGYAR embert is súlyosan megvert ok nélkül, az esetről videó is készült.

[embed]https://www.vadhajtasok.hu/2019/05/07/video16-igy-veri-szet-egy-magyar-srac-fejet-a-cigany-egy-dohanyboltban/[/embed]

A második támadás után a rendőrség őrizetbe vette a CIGÁNY férfit, az viszont komoly felháborodást váltott ki, hogy az első támadás után szabadlábon maradt, így újabb embereket is megtámadhatott.

A Mi Hazánk ezután Elég volt a cigányterrorból!

címmel hirdetett meg sajtótájékoztatót, Toroczkai László pedig azt írta, „ha ez a terror Ásotthalmon történne, már a főtéri kalodánkba lenne zárva ez az előember, az egész kompániájával együtt”.

Szerdán a pártelnök bejelentette, felvonulnak Törökszentmiklóson, mert „elég volt abból, hogy néhány cigány család terrorizálja a várost”. Azt mondta, ha kormányon lennének, bérrabtartási megállapodást kötnének Oroszországgal, és az ilyen bűnelkövetőket szibériai börtönökbe küldenék, de mivel ellenzékben vannak, ezért vonulnak. Az ehhez hasonló vonulások rendszeresek voltak a Jobbik radikális korszakában, számos településen jelentek meg a párt körüli szervezetek. A Jobbik néppártosodásával ez a vonal lecsillapodott, de Toroczkai éppen néhány napja, a Mi Hazánk majálisán beszélt arról, hogy ne lepődjön meg senki, ha visszatérnek a Magyar Gárdához hasonló „rendvédelmi szervezetek”.

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató