Vadhajtások

Márkí-Zay a libsik hőse: Most pont Amerikában bassza a rezet ez a baromarcú

A mai Trump-Orbán találkozót megelőzte egy másik találkozó. A Mindenki Magyarországa Mozgalom két elnökségi tagját, Márki-Zay Pétert és Kész Zoltánt fogadták az amerikai kormány külügyi képviselői, írja közleményében a mozgalom, számol be a szánalomról a 24.hu.

 

A tárgyaláson szóba került Magyarország NATO-tagsága, a magyar-orosz kapcsolatok. Márki-Zay Péter és Kész Zoltán aggodalmukat fejezték ki az orosz kémbank és a növekvő orosz befolyás miatt. Az elmúlt napokban republikánus és demokrata politikusok szintén aggodalmukat fejezték ki Orbán látogatása miatt, és felszólították az elnököt, hogy ítélje el Magyarországot a szabad sajtó és a demokratikus értékek sárba tiprása miatt.

Márki-Zay Péter megerősítette, hogy Orbán Viktor nem egyenlő Magyarországgal, és van alternatívája a jelenlegi kormánynak. Márki-Zay Péter elmondta, hogy Orbán Viktor csak névleg bevándorlásellenes, valójában több tízezer migránst befogadott, ezek között bűnözők és Amerikában körözött arab terroristák is voltak. A magyar emberek szabadságszeretők, akik többször bizonyították az elmúlt két században, hogy képesek megharcolni a szabadságukért

– írták.

Márki-Zay Péter kifejtette, hogy Magyarországnak nyugaton van a helye. Szerinte szorosabb EU-partnerségre kell törekedni és jó kapcsolatra az USA-val.

A közös katonai szövetség biztonsága miatt fontos, hogy Magyarország a természetes partnereivel törekedjen jó kapcsolatra, és ne Kínával és Oroszországgal, tette hozzá.

 

Mi meg behugyoztunk a szerkesztőségben, Maki bassza a rezet Amerikában, hogy kettő hét múlva élvezetesebb legyen a szopás.

 

24.hu nyomán