Vadhajtások

Dán pártvezető ledobta az igazságbombát: „vagy kidobjuk a muszlimokat, vagy átveszik a hatalmat” – VIDEÓ

Dán TV-vita: szemmel láthatóan sokkolta a baloldali politikusokat a bevándorlásellenes Stram Kurs párt vezetőjének iszlámmal kapcsolatos programja május elején. Ahogy a Gates of Vienna írja a snaphanen.dk dán oldalra hivatkozva: „a Stram Kurs igencsak felborítja az asztalt Dániában”.

Gates of Vienna nyomán 

A videóban látható TV-vita előzményei:

Rasmus Paludan, a Stram Kurs párt (kb. “Keményvonal”) vezetője évek óta határozottan kiáll Dánia iszlamizációja ellen. Paludan koránégetős és -dobálós nyilvános performanszai a közelmúltban muzulmán lázadást váltottak ki Koppenhágában, amelynek során az egész várost brutálisan felforgatták. Magát Paludant is több esetben fizikailag megtámadták a muzulmánok.

Dán hazafiak földhöz vágták a Koránt, mire a “kedvenceink” bekattantak és felgyújtották a várost

A pártnak mostanra sikerült összegyűjtenie annyi aláírást, hogy indulhat a választásokon. Így egy korábban marginális, parlamenten kívüli pártból hirtelen politikai tényező lett. Ez repítette a pártvezetőt ebbe a TV-vitába is, ahol Dánia történetében először érte ennyire közvetlen kihívás az iszlámsimogató baloldali narratívát. Ezt lehet is látni a politikusok elképedt arcán. Paludan a videó közepe felé egyenesen Lars Rasmussenhez, Dánia miniszterelnökéhez beszél, aki meglehetősen morózusnak tűnik. A videó alatt cikk formában is elolvasható a magyar felirat.

Forrás: dzsihadfigyelo.blogstar.hu