Vadhajtások

Egy napunk Brüsszelben, Európa fővárosában, ami elbukott (Képek – videók)

A mai napunkat belga fővárosra szántuk és teljesen őszintén szólva élőben átélni mindazt, amit eddig mi csak átvett cikkekből osztottunk meg, a sokkhatás után kijelentjük, hogy Brüsszel, Európa fővárosa elbukott.

Délután élő videóban jelentkeztünk Brüsszel hírhedt No-Go zónájából. Azután pedig egy képes beszámolóval kedveskedtünk olvasóinknak.

Aki lemaradt volna, az ide kattintva feltétlenül nézze meg!

Alig egy órát szusszantunk No-Go zóna látogatása után, és tudomást szereztünk róla, hogy a híres brüsszeli Pride zajlik éppen, több-ezer résztvevővel. Olyan sokkhatás ért bennünket, amit talán sem képek, sem videók nem tudnak visszaadni úgy, mint ahogyan azt mi átélhettük élőben. De, talán mindenki érti, hogy szinte egy afrikai országot csináltak Brüsszel egyik feléből, a másik felén pedig bemutatót kaphattunk abból, hogy milyen jól működik a buzipropaganda.

 

Tizenéves suhancok karon ülő gyerekekkel megtűzdelve őrjöngve vonulgattak a belvárosban. Tehát amíg a város egyik felén felzabálta Brüsszelt a bevándorlás, a másik felében a liberalizmus kiirtotta az elkényelmesedett fehér embert.

Nem tudunk mást hozzáfűzni, a képsorok magukért beszélnek…

Ezt az egy napot töltöttük Brüsszelben, soha többet nem kívánkozunk ide, ez nem a mi Európánk!

Vadhajtások.hu

RSS
Twitter
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial