2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Geert Wilders beszéde Prágában

A holland EU-szkeptikus politikus Prágában járt néhány hónapja, Marine Le Pen társaságában.

Az előre megírt beszéd fordítása:

Hello, cseh barátaim Prágában! Jó napot Prága! Minden rendben? Fantasztikus, hogy itt lehetek Prágában, Európa szívében, a városok gyöngyszemében! Jó látni, hogy ilyen sokan vagytok ma itt! Először is köszönöm a MENF-nek (Mozgalom az Európai Nemzetekért és a Szabadságukért) és az SPD-nek (Szabadság és Közvetlen Demokrácia), hogy meghívtak. Köszönöm, barátaim. Csodálatos, hogy itt vagyunk tavasszal az olyan patrióták között, mint a Marine Le Pen, Tomio Okamura és más szabadságharcosok. És persze nem elfeledkezve rólatok, bátor férfiakról és nőkről itt a Vencel téren!

Barátaim, azért gyűltünk ma itt össze, hogy kiálljunk a szabadságunk és a szuverenitásunk mellett. A legértékesebb dolgok mellett, amikkel rendelkezünk, mivel erős nemzet nélkül nincs demokrácia. Demokrácia nélkül pedig nincs szabadság.

Ma a létezésünkért küzdünk. A túlélésünkre és szabadságunkra a legnagyobb veszélyt az Európai Unió, a tömeges bevándorlás, valamint a behódolás és erőszak iszlám ideológia ideológiája jelenti.

Először is beszéljünk az Európai Unióról. Ez egy nem demokratikus szuperállam. Ráerőlteti az utasításait az európai népekre. Próbálja elvenni a nemzeti szuverenitásunkat! De mi szuverének akarunk maradni, ugye? Az Európai Unió megpróbálja eltörölni a nemzetállamainkat. De mi erre azt mondjuk: ne tovább! Mondjuk hangosan és egyértelműen: ne tovább! A nemzeteinket a saját történelmük, kultúrájuk, nyelvük és identitásuk formálják, ezért lehetetlen eltörölni őket!

Barátaim, országaink erős nemzetek, melyek a zsidó-keresztény és humanista civilizáción alapulnak. Ez soha nem változhat meg. Ezért újra mi akarjuk ellenőrizni a határainkat. Nem akarunk tömeges bevándorlást. És nem akarjuk, hogy egy zsarnokság ideológia lerohanjon bennünket.

Ti csehek valójában például szolgáltok mindannyiunk számára, mivel ellenzitek az EU menekültügyi politikáját. Ellenzitek Európa iszlamizációját. Azt mondjátok: nem, soha! Az ellenállásotok inspirál bennünket!

Hadd meséljek az országomról, Hollandiáról. Néhány héttel ezelőtt egy dzsihádista támadás történt az egyik legnagyobb városunkban, Utrechtben. Négy ártatlan embert gyilkolt meg egy dzsihádista fényes nappal a villamoson. A három legnagyobb holland városban pedig a 25 év alatti emberek többsége nem nyugati bevándorló. Többnyire iszlám bevándorló. Embereink már idegennek számítanak a saját városaikban és országukban. Hollandiát az elitek ezüsttálcán kiárulják. Sok nyugat-európai országban ugyanez a helyzet, vagy még rosszabb.

Az Európai Unió már évtizedek óta kényezteti az iszlámot. Az iszlám azonban egy középkori kultusz, amely megtagadja másoktól a szabadságot. Akkor miért kellene bármiféle szabadságot adnunk az iszlámnak? Nem kell, meg kell állítanunk az iszlámot. Azáltal, hogy megfosztjuk az iszlámot azoktól az eszközöktől, hogy lerombolja az identitásunkat, nem sértjük meg a szabadságot; épp ellenkezőleg, ezzel megőrizzük identitásunkat és garantáljuk a szabadságot.

Amint láttuk, az elmúlt években a szabad világot számos terrortámadás áldozata volt. New York, Madrid, Párizs, Brüsszel, Nizza, Barcelona, Manchester, Berlin, Stockholm és Marseille; ártatlan embereket öltek meg az iszlám ihlette terroristák, akik gyűlölnek bennünket és többre tartják a halált, mint az életet. Néhány nappal ezelőtt, húsvét vasárnapján, Srí Lankán, szintén ártatlan emberek haltak meg, amikor keresztényeket támadtak meg és mészároltak le a templomaikban és nyugatiakat azokban a hotelekben, ahol tartózkodtak. Tehát az iszlamizációnak nagyon magas ára van. Mi ezt nem akarjuk fizetni.

A szabadságnak szintén van ára, de készen kell állnunk arra, hogy ezt megfizessük. Választanunk kell. Választani az iszlám és a szabadság közötti. Nincs középút, mert semmi sem értékesebb, mint a függetlenség és a szabadság.

Szabadságunk megvédése, az életmódunk védelme megköveteli, hogy mindannyian éberek, bátrak és merészek legyünk. Mindannyiunknak fel kell emelnie a hangját a szabadságunk ellenségeivel szemben. Az izlamizáció zsarnoksága ellen. Mindenki ellen, aki megpróbál minket elhallgatni!

Az Európai Unió és számos kormány segíti az iszlámot és az iszlám bevándorlást. Miért segítenek egy totalitárius ideológiát? Miért fogadnak el egy intoleráns dogmát? Ez olyan, mintha már megadták volna magukat. Olyan, mintha már kapituláltak volna. De ezt nem a nép nevében. Nem az Ti nevetekben.

Mi soha nem kérünk bocsánatot azért, mert szabadok vagyunk. Soha nem fogjuk megadni magunkat. Óriások vállán állunk. És nincs erősebb erő, mint a szabad emberek ereje, akik a szabadság nagy ügyéért harcolnak. Mert a szabadság minden ember vele született joga. Az iszlám és a szabadság viszont összeegyeztethetetlen.

Hacsak nem lesz radikális változás a migrációra vonatkozó jelenlegi politikákban, 2050-re Svédország több mint 30 százaléka iszlám. Továbbá Németország és Franciaország majdnem 20 százaléka. És ez csak rosszabb lesz a következő évtizedekben, mivel Afrikában hatalmas népességrobbanás várható. Az Egyesült Nemzetek szerint a század végére Afrika lakossága egy milliárdról négy milliárd afrikaiakra fog nőni. Sokan közülük Európába akarnak jönni. Sokan iszlám országokból fognak jönni. Barátaim, Európa a kulturális öngyilkosság szélén áll.

Az Európai Unió soha nem fogja megvédeni nemzeti érdekünket és szabadságunkat. Ezért erős nemzetállamokra van szükségünk. És szükségünk van bátor vezetőkre, akik törődnek saját népük szabadságával és biztonságával. Akik nem félnek kimondani az igazságot a tömeges bevándorlás veszélyeiről. Ezért olyan fontos, hogy a következő európai választásokon a politikai szövetségesek egy nagy csoportja együtt dolgozzon. Ezért fontos, hogy támogassuk az olyan bátor vezetőket, mint a Marine Le Pen és Matteo Salvini. És ezért fontos, hogy Európa egyik legbátrabb politikusa, egy olyan hős, aki nem fél kimondani az igazságot az EU-ról és az iszlámról, a mi oldalunkon álljon: Tomio Okamura! Barátaim, hazafiak vagyunk! És győzni fogunk!

Éljen a Cseh Köztársaság! Svoboda! Köszönöm.

Forrás: Dzsihadfigyelo.com

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató