Vadhajtások

A Párizsban élő bevándorlók a Montigny-sur-Loing francia falut szabad prédának tekintik

Egyre több Párizsból vonattal érkező algériai bevándorlót tartóztatnak le betörésért Montigny-sur-Loingban.

Már több hete, hogy a Moret-i rendőrőrs folyamatosan a Montigny-sur-Loing-i betörések kivizsgálásával foglalkozik, megállás nélkül.

“A Párizsban élő algériai migránsok között elterjedt a hír: A község könnyen megközelíthető, a vasútállomás és a házak közel vannak egymáshoz.

Az elkövetők vonattal érkeznek, lopnak, majd elmennek.”

– mondja egy rendőrségi forrás.


Az utolsó két letartóztatás Montignyben április 30-án, kedden, 15 órakor történt. Egy másik esetnél két angol értesítette a járőrcsoportot, hogy éppen lopják a kerékpárjaikat. A kerékpárokat gyorsan megtalálták egy másik villa kertjében, ahová éppen betörtek az elkövetők – írja az Actu.fr.

A rendőrség tetten érte a két fiatalt akik vandál módon túrták föl a házat. Előtte már a szomszédos villát is meglátogatták.

A két fiatal migráns őrizetbe vételére a rendőröknek fegyvert kellett rájuk szegezni, mivel letört fejű üveggel fenyegették az intézkedő rendőröket.

A 48 órás őrizetbevétel alatt, a cellákat teljesen tönkretették. Vérükkel horogkereszteket mázoltak a falakra

„Az ajtót ütve, a fejükkel a falat ütve, üvöltötték:

 

„megbasszuk Franciaországot”

Meg kellett bilincselni őket, mondta a rendőrségi szóvivő.

„Ritkán láttam ennyire agresszív embereket.”

Amikor az arab tolmács megérkezett, a gyanúsítottak több algériai rajzfilmekből vett figura nevét és identitását vallották a sajátjuknak. Az ujjlenyomatok levételét megtagadták.
Egyikük azt állította, hogy kiskorú, de ezt a csontokról és az állkapocsról készült felvétel megcáfolta.

Végül az illegális bevándorlókat a bíróság szabadon engedte egy idézéssel 2020. februári időpontra. Ezen túlmenően előjegyzésbe lett véve, egy Franciaországból történő kiutasítás lehetősége.

Az elmúlt két hétben ismét 2 algériait kaptak betörésen. Egyikük fiatalkorú volt. A fiatalkorú elkövetőt átadták a gyermeksegítő szociális szervezetnek, ahonnan azóta eltűnt. A másiknak pedig el kellene hagynia Franciaországot…

Tóth József – Vadhajtasok.hu

RSS
Twitter
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial