2024. április 20. - Tivadar
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Rettegnek a jobbikosok, most a Mi Hazánk ellen indítottak telefonos hazugságkampányt

Sokan jelezték, hogy e-mailt vagy telefonhívást kaptak úgy, hogy korábban Jobbik-tagok vagy szimpatizánsok voltak, aláírtak a Jobbiknak többször, de már jelezték az elmúlt hónapokban, hogy többé ne keressék őket. A jelek szerint főként a címlistáikról leiratkozó, csalódott jobbikosoknak (potenciális Mi Hazánk-osoknak) küldtek választást elügyeskedni próbáló üzeneteket. A Mi Hazánk és mellesleg a Kétfarkú Kutyapárt esélytelenségével kampányolnak a legutóbbi egyre biztatóbb adatokat figyelmen kívül hagyva.

Egy Facebook-csoportban az alábbiak szerint számoltak be a telefonos csalásról:

Kedves szavazatszámlálók! Egy órával ezelőtt erről a számról: 30 713 5450 felhívott egy Fókusz nevű közvéleménykutató társaság, hogy jelen állás szerint a Mi Hazánk és a Kétfarkú kutya 2 %-on állnak,és nem is fogják elérni az 5 %-ot,tehát a rájuk leadott szavazatok elvesznek, mert szétosztják őket,így az én szavazaton akár a DK hoz is kerülhet! Nézetem szerint ez befolyásolás és csalás. Honnan tudják reggel 10 órakor, ki fogja elérni este 7-re az 5 %-ot?

Mások is megerősítették, hogy a közvélemény-ferdítő bűnözők erről a számról hívták.

A Kuruc.info egyik olvasója továbbította ezt a levelet (konkrétan az [email protected] vélhetően kamucímről küldték):

Sokkoló! A Mi Hazánkra és a KutYapártra adott szavazat biztosan elveszik, egy része a DK-hoz kerül majd!! Vigyázat! Ha most a Mi Hazánkra és a Kétfarkú Kutyapártra szavazol biztosan elveszik a szavazatod és a Gyurcsótány DK-ját segíti az elveszett szavazatod!!! Miért is? Háttérinfók: Mert az Ep választáson az 5%-ot el nem ért pártokra adott szavazat nemcsak biztosan elveszik, hanem hozzáadódik a bejutó pártok szavazataihoz, mint töredékszavazat így a Gyurcsány a DK-ja is kapni fog belőle és nekik egy bejutó képviselő már biztos de sok töredékszavazat elhozhatja nekik a második bejutó ep képviselőt is aki nem más, mint a Jordán pozitív Molnár Csaba!! :( Ha biztosan 5% alatti pártokra szavazol, akkor Gyurcsány Ferencre is szavazol, amely a hazaárulás kategóriája már! Azon pártok amelyek már biztosan nem jutnak be az európai parlamentbe: Biztosan 5% alatti (NEM bejutó) Mi Hazánk (csak 2%) Kétfarkú Kutya Párt (csak 2-3%) Teljesen világosak az adatok hiszen a Medián, Závecz, Idea Intézet, Nézőpont, Századvég, Publicus friss áprilisi-májusi közvéleménykutatásai alapján átlagolt és összegzett adatok ezek. Nézd meg magad az adatokat, ha nem hinnéd el!! https://kozvelemenykutatok.hu/ Hazánk sorsa sokkal fontosabb hogy elvicceld a Kuytapártra való szavazással, vagy a Mi Hazánkra adott elveszett szavazattal a Dobrev-klánt és Gyurcsányt segítsd! Értékes a szavazatod ezért ne vesszen el és ne kerüljön át Magyarország ellenségéhez! Ne szavazz az esélytelen Mi Hazánk Mozgalomra és a Kétfarkú Kutyapártra! Add tovább!

Hasonló minta. Egyre több jel utal arra, hogy a nagy ellenálló Jobbik attól sem riad vissza, ha ezzel egyeseket akár nem magához csábít, hanem a valójában már haveri DK-val riogatás miatt a legfőbb ellenségnek beállított Fideszhez küld, csak nehogy a Mi Hazánk - és a kétfarkúak -  mandátumot szerezzenek, elvégre a nemzeti radikális szavazókat elhajtották, a balliberálisokon pedig osztozni kell. Miközben ők ki vannak akadva a közvélemény-kutatókra, mert kínosan rosszul szerepelnek náluk, és ők voltak azok, akiket 2009-ben még alulmértek, mégis kiváló eredménnyel jutottak be az EP-be. De az még egy másik Jobbik volt...

Forrás: Kuruc.info
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató