Vadhajtások

A Sajtóklubban elemezték a roncsokat Bayerék (Videó)

Az ellenzéki szavazók agy nélküli moszatok, Dobrev Klára egy rikácsoló banya.

2006-óta ez volt a tizedik választás, ahol rommá vertük az ellenzéket – mondta a HírTV Sajtóklub című műsorában Bayer Zsolt, ahol az EP-választás eredményeit együtt értékelte Bencsik András, Szentesi Zöldi László és Huth Gergely társaságában.

„Az ellenzéki szavazók egy része – bocsánat a sértegetésért -, de moszatként éli a világát mindenféle memória nélkül. Nem emlékszik arra, hogy a mostani állapotokhoz képest Gyurcsány Ferenc az államcsőd közelébe rángatta az országot. És mindezek ellenére képesek erre a csapatra szavazni, csak azért, mert nagy dolgokat ígérnek” – mondta Huth Gergely a műsorban.

Szentesi Zöldi László hangsúlyozta, hogy „szó nincs arról, hogy átrendeződött volna a politikai térkép. Darabra megvannak a kommunisták. Csak az MSZP annyira formán kívül van, hogy hozzájuk képest Gyurcsány Ferenc és Gyurcsány Ferencné is egy rokonszenvesebb alternatíva az ellenzéki szavazók számára”.

Azzal vitatkoznék, hogy a Gyurcsányné egy kellemesebb megjelenésű nőszemély – tette hozzá Huth Gergely.

„Ezen a bogárkék hableányon egy egész csapat dolgozik, hogy ne szabaduljon el. Amikor korábban first ladyként produkálta magát, egy rikácsoló banyát, egy rémet láthattunk.”

A műsorból az is kiderült, hogy Bayer Zsolt szerint a “Momentum erősödésével megszületett az új SZDSZ”.

“Még pónemre is olyan, ez a kis csávó, ez a szerencsétlen büdös bunkó, mint az SZDSZ” – mondta Fekete-Győr Andrásról Bayer.

RSS
Twitter
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial