2024. április 19. - Emma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

Az MSZP kirúgott kommunikációs vezetője Bangóné patkányozását dicséri, és féregnek nevez embereket

Elképesztő ámokfutásba kezdett az MSZP csúfosan megbukott kommunikációs igazgatója azt követően, hogy nem tartottak igényt a munkájára a pártban.

Ami – valljuk meg – egy ilyen választási bukás után elég logikus. Láng Balázs a közösségi oldalán féregnek nevezte az Origo és az ATV dolgozóit. Nyilvánvalóan azért, mert az ATV és az Origo is megírta az igazságot: (a pártvezetés biztatására) távozott az MSZP-ből, magyarul: kirúgták. Láng Balázs azt is egyértelműsítette, hogy teljes mértékben egyetért Bangóné Borbély Ildikó patkányozós kijelentésével, amivel több millió szavazót sértett meg. Azaz, az MSZP-n belül a patkányozás, férgezés eléggé mélyen gyökerezik, és mint sejtettük, nem annyira véletlen volt Bangóné gyalázkodása. Szinte érthetetlen, hogy egy ilyen stílusban gyalázkodó embert – bár információink szerint semmilyen érdemi döntésbe nem szólhatott bele – hogyan is alkalmazhatott az MSZP sajtósi pozícióban.

„Amikor az ember visszanyeri magánemberi minőségét, végre nyugodtan nevén nevezheti az Origo/atv.hu beteg lelkű, névtelen hírhamisító propagandistáit: féregzsurnaliszták! Mindezt anélkül, hogy bárki hivatalos pártálláspontnak tekinthetné a magánvéleményemet, vagy 20 perces élő műsort szentelne a "kommunikációs igazgató" kommentjének. Felszabadító!” – minderről Láng Balázs, az MSZP megbukott kommunikációs igazgatója írt a közösségi oldalán. Bejegyzését alább lehet látni.

Láng később egy hozzászólásra reagálva tovább gyalázta az ATV és az Origo – az igazságot megíró – dolgozóit. Bejegyzéseit, hozzászólásait olvasva joggal merül fel a kérdés az emberben,hogyan is alkalmazhatta ezt az embert egy országos párt kommunikációs igazgatóként. Aki ilyen stílusban gyaláz embereket.Mint ismert, az MSZP csupán 6,6 százalékot ért el az EP-választáson.

 bukott kommunikációs igazgató ezt követően tette fel – ahogy mondani szokták – a pontot az i-re, mivelkijelentette, hogy teljes mértékben igaza volt a Fidesz-szavazókat patkánynak nevező Bangóné Borbély Ildikónak. 

A bukott kommunikációs igazgató – aki szakmai reputációjáról (hm...) és (elnézést) a szar kipereléséről értekezik – kijelentése annak fényében is érdekes, hogy maga Tóth Bertalan, az MSZP elnöke mondta el, hogy rábeszélték a távozásra Bangónét a frakcióvezető-helyettesi posztról. És az is egyértelmű, hogy nem magától ment el a kommunikációs vezető. Láng esetében a közös megegyezés egy jogi formula, egyfajta (anyagi) nagyvonalúság az MSZP részéről, de érdemben – nincs ezen mit szépíteni – kirúgták. Azért írta ezt az ATV („kommunikációs igazgató kirúgva”), és ezért írtuk aztán mi is, hiszen a mi információink szerint is az MSZP a választási vereség után elküldte sajtósát. Csúnyább kifejezést használva: kirúgta.

Kálmán Olgától érkezett Láng

Az MSZP kampányát egyébként Ujhelyi István vezette, ő a bukás után arra jött rá, hogy azért kaptak ki, mert „nem volt sztorijuk”. Ahogy szombaton megírtuk, az ATV-ben egyszerre hízelgett a Gyurcsány házaspárnak (Klárizásokkal és Ferizésekkel), és egyszerre utalt arra, hogy a DK elcsente a programjuk egy részét. Később úgy döntött az MSZP, hogy kirúgják a kommunikációs igazgatót, Láng Balázst, aki egyébként Kálmán Olgától érkezett az MSZP-hez tavaly. Ugyanis addig a gyalázatos nézettsége miatt megbukott műsorvezetőnővel dolgozott, Kálmán Olga egyik beosztottja volt.

Forrás: Origo

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató