2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Egy Dél-Koreában élő "magyar" nő szítja a feszültséget a hajóbalesettel kapcsolatban

A balliberális HVG tőle veszi át a dél-koreai híreket.

Így lázít hazánk ellen ez a nőnek látszó valami. Eugenia Dél-Koreában él és onnan osztja az észt, Facebook oldalán szapulja Magyarországot. Természetesen idehaza nem ért senki semmihez, a korrupt kormány a hibás, mert történt egy baleset. A szokásos orbánozás és a hungarofób megnyilvánulások, rogánozással megspékelve...

Magyarország leszar mindent, csak a bevétel a fontos:

A dél-koreai búvárokat a magyar szervek akadályozzák:

Nem maradhat el az orbánozás sem...

Állítólag...

Egy interjút is adott a nő a HVG-nek:

Érdekes állításokat enged meg magának, csak hogy lejárassa az országunkat.

Visszaesett az utazási kedv:

már nagyjából 4000 csoport mondta vissza a lefoglalt utazását

a nő szerint:

 Legalább 6 hónap – egy év, mire visszarendeződhet a piac

Olyan hazugságokat is megenged magának, hogy semmi hír nem volt Dél-Koreában egy Budapesten élő dél-koreai diáklány küldött egy fényképet. (Mert ugye nincs internet)

 „Először még nagyon kevés információjuk volt, ugyanazt a pár tényt ismételgették, így a halottak, túlélők és eltűntek számát, de például még azt sem lehetett tudni, hogy a magyar személyzet is meghalt. Az elején így inkább azt ismételgették, hogy ’nem kapnak újabb információkat’, és ezt úgy próbálták áthidalni, hogy Magyarországon élő koreaiakat próbáltak megszólaltatni. Így egy Budapesten tartózkodó diáklányt, aki elment fotózni a Dunához, aki – amúgy teljesen érthetően – a magyar rendőröket hiába kérdezte, neki nem adtak tájékoztatást arról, hogy mi történik. Ő viszont ezen nyilván felháborodott, és még az első napon ezt hozták a dél-koreai tévében.”

És a katarzis, a 70 éves Hableány:

"Az is értetlenkedést váltott ki, hogy a Hableány hogy lehetett 70 évesen üzemben, mert ez itt elképzelhetetlen, de részletesen összehasonlították a Han folyón érvényes rendszerrel a tragédia körülményeit, miközben értelmezni próbálták ezeket."

Ennél nagyobb badarságot... Mindenfelé vannak nosztalgia-hajók, még ennél sokkal régebbiek is szolgálatban, amiket megtartanak. A biztonság a karbantartástól függ. A Hableányt a hírek szerint nemrég vizsgáztatták. Stockholmban vagy tucatnyi olyan hajó üzemel városnézéseken, kirándulásokon, amelyek betöltötték a 100 évet is. Pl. a svéd nagyon népszerű M/S Östanå, amit 1905-ben bocsátottak legelőször vízre...

Orbán még a kórházba sem ment el...

Miért a dél-koreai elnök telefonált?

Ezzel szemben a koreai csatornák feltűnően hallgatnak az együttérzés állami, illetve kormányzati jeleiről, nem kap hangsúly sem ennek kifejezése, sem ennek hiánya. Forrásunk szerint ennek talán az is oka lehet, hogy a koreai döntéshozók, politikusok sem ostobák, szembetűnő, hogy nem jöttek beszámolók az ilyenkor szokásos diplomáciai gesztusokról, például „ahogy Orbán Viktor bemegy a kórházba a sérültekhez”, de kint az is furcsán tűnhet fel, hogy nem ő kereste meg a dél-koreai elnököt a tragédia után, hanem ő hívta a magyar kormányfőt.

Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató