Vadhajtások

Megszólalt: Nem akart prostituálttá válni, ezért végezte ki a teknőst

Ma tárgyalt a bíróság annak a nőnek az előzetes letartóztatása ügyében, akire most egy egész ország haragszik: ő volt az, aki minden átmenet nélkül agyonvert egy ártatlan teknőst a Budapesti Állatkertben,- fogalmaz a Blikk.hu.

Adélt – direkt csak a keresztnevét írjuk le, – (Jól is tette a Blikk mert mi tuti kitettük volna már a nyomorult pofáját, kitakarás nélkül,- a szerk.) tette után végül elkaptak a rendőrök, és akinek előzetes letartóztatása kapcsán ma döntött a bíróság Budapesten. Mégpedig azt, hogy nem kell a rácsok mögé vonulnia amíg ügyében zajlik az eljárás, szabadon távozhatott.

A teknősgyilkosság gyanúsítottja az utcán / Fotó: Isza Ferenc

A nő a bíróság előtt minden további nélkül nyilatkozott az újságíróknak, arcát is vállalta, mi inkább a saját érdekében most mégis felismerhetetlenné tettük a képeken. (Nagyon ügyes ez a Blikk, így kell megvédeni egy aljas szarházit akire az egész ország kíváncsi. Amennyiben hozzánk beérkezik kitakarás nélkül a pofája, azonnal tesszük is nyilvánossá, hogy mindenki megcsodálhassa,- a szerk.)

Ügyvédjével távozott a teknősös ügy gyanúsítottja / Fotó: Isza Ferenc

Adél egy furcsának tűnő történetet adott elő. Egyrészt megmutogatta a képeket arról, hogy kinek a társaságában volt ott az állatkertben, aki szerepel rajta kívül a térfigyelő kamerán. Előtte arról tett említést, meg akarta nézni, hogy hal meg egy teknős.

A teknősgyilkossági ügy gyanúsítottja aztán végül nyíltan a kamerák és újságírók elé állt / Fotó: Isza Ferenc

Aztán előadta, hogy bár van családja, és most is őket várja, de ő tulajdonképpen három hónapja hajléktalan valójában, és ebből nagyon elege van, fel akarta magára hívni a figyelmet. Azt mondta, nem segít neki senki. Arról is beszélt, hogy biztonságosabb lenne számára a börtönben, mert fél, hogy prostituálttá válik az utcán. Közölte viszont, hogy a bíróságon azt mondták neki, majd októberben kell visszajönnie legközelebb…

Frissítés: Az RTL Híradó szerint a nő nem hagyhatja el Budapestet, és hetente kétszer kell jelentkeznie a rendőrségen, és az állatkert közelébe sem mehet.

 

Forrás: Blikk nyomán

RSS
Twitter
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial