Vadhajtások

Akkor bemutatjuk a teknősgyilkost kitakarás nélkül

Kedves Olvasóink,

Mielőtt ismét bedarálnánk a magyar internetfelhasználókkal az online teret, engedjétek meg, hogy még egyszer is elnézést kérjünk ( habár már egyszer megtettük) attól a lánytól, akit képekkel kitettünk és ami miatt rendesen kaptunk is a pofánkra – jogosan. Még Trutykó is felszisszent.

Mielőtt megosztanánk a valódi teknősgyilkos képeit és teljes nevét – mert neki tényleg nincsenek személyiségi jogai a szemünkben – szeretnénk mindenkit emlékeztetni valamire. Az egész ország felháborodott, amikor nyilvánosságra került az ügy, és a rendőrség bejelentette, hogy őrizetbe vették a tettest. Nemcsak egyszerű facebook felhasználók, hanem közszereplők, műsorvezetők, Magyarországon ismert emberek habzó szájjal követelték, hogy nyilvánosságra kell hozni a pofáját, hogy mindenki megismerhesse és láthassa.

Aztán eljött a tárgyalás napja. A teknősgyilkos kamerák elé állt, vállalva nevét és arcát, és ekkor azok, akik uszították és hergelték a népet, valamiért mégsem akarták már, hogy kiderüljön a nő valódi személye.

Így hát ismét kénytelenek vagyunk mi, Vadhajtások, közzétenni. Ő lenne az. A becsületes neve Vargyas Adél.

Vadhajtások.hu