2024. április 25. - Márk
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

A CNN megsértődött és megszakította Trump kampányeseményének közvetítését

6 percig bírták a CNN-nél az amerikai elnök kemény beszédét.Donald Trump a 2020-as elnökválasztáson újra indul az elnökségért - ezt maga az amerikai elnök jelentette be kedden este a floridai Orlandóban, ahol több tízezres nagygyűlésen kezdte meg újraválasztási kampányát. A CNN 6 percig bírta az élő adás közvetítését, amikor megszakította Trump orlandói kampányindító rendezvényének adását. Donald Trump kijelentette, hogy
Ha itt egy fórumon van 3-4 szabad hely, máris jön a CNN és álhíreket terjeszt... Tele vannak Fake news-al!
Hogy miért is álltak le az amerikai elnök jelenlegi legfontosabb beszédével? Mert a 20 ezres tömeg elkezdte skandálni, hogy "A CNN szívás" vagyis 'CNN sucks'. Jó magyarosan:
"a CNN bekaphatja!"
 Trump azzal vádolta a demokrata párti politikusokat, hogy tönkre akarják tenni Amerikát. Radikális demokrata párti ellenfeleinket gyűlölködő előítéletesség és düh vezérli. Tönkre akarnak tenni titeket, és tönkre akarják tenni az országot - mondta. Miután bejelentette, hogy újból indul az elnökségért, Trump úgy fogalmazott: minden szívdobbanásával és minden csepp verejtékével azon lesz, hogy Amerikát továbbra is naggyá tegyék, és megőrizzék nagyszerűnek.
Ígérhetem nektek, hogy soha, soha, de soha nem hagylak cserben benneteket
- mondta hívei tömege előtt.Forrás: Vilaghelyzete Fb oldal és Origo
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató