2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Bangóné előkerült és már kritizál

Még a Facebook profilképét is sikerült lecserélnie, olyan Karády Katalin-osra.

A nagyszülői gyed-ről szólva a szocialista Bangóné Borbély Ildikó bizarrnak minősítette, hogy arra ösztönzik a nagyszülőket: a megérdemelt pihenés helyett ők neveljék az unokákat.

Bangóné Borbély Ildikó (MSZP) a 2020-as költségvetés országgyűlési vitáján úgy vélte:

a jövő évi költségvetés nem ad választ a lakhatás, az oktatás, az egészségügy, az elvándorlás problémáira és a demográfiai helyzetre.

Mészárosnak, Garancsinak, Tiborcznak „iszonyatosan nagy takarója van a mi adófizetői pénzünkből”, míg másoknak egy kis darabka sem jut – fogalmazott, igazságtalannak nevezve a benyújtott költségvetést, amely szerinte a magyar családok többségével nem foglalkozik.

A képviselő forintárfolyam gyengülése, az emelkedő élelmiszerárak és a családtámogatási rendszer miatt is bírálta a kormányt. Szerinte utóbbinál a kormány mindent összeadott, ami csak ehhez köthető, így jön ki 2227 millid forint, amire hivatkoznak, miközben 2008 óta nem emelkedik a családi pótlék és a minimálnyugdíj összege.

Az MSZP képviselője azzal vádolta a kormányt, hogy hitelfelvételre ösztönzi a családokat, miközben azon dolgozik, hogy letörje a béreket.

Forrás: Demokrata

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató