2024. április 24. - György
EUR : 394.26
USD : 369.47
Időjárás ikon

Gyurcsányné: Szargentini bátor és sokat segített a magyar demokratáknak

Elképesztő módon a Magyarországot egyoldalú ostozó jelentésével támadó Judith Sargentinit tartja követendő mintapolitikusnak Gyurcsányné, aki immár a DK Európa parlamenti képviselője. Erről árulkodik Facebook posztja, amelyben a holland képviselővel parolázó fotója mellé azt írta, Judith Sargentini bátor és sokat tett a magyar demokratákért – a csodálatos fotót Dobrev Klára kommentárjával  az Origó szúrta ki. 

Gyurcsányné szerdán tette ki közösségi oldalára azt a fotót, amin az Európai Parlamentben látható, amint mosolyogva, jókedélyűen beszélget a liberális politikussal, Judith Sargentinivel. 

Posztjában főpolgármesterjelöltjük, Kálmán Olga mellett kampányol. Azt írja, azért a volt tévés műsorvezetőt támogatja, mert ő is magabiztos, határozott és bátor, mint Sargentini. 

Azért támogatom Kálmán Olgát, mert Orbán ellen nem simulékony modor vagy tétovázó kompromisszumkészség kell, hanem magabiztos határozottság! Ezt mutatta meg Judith Sargentini is, aki sokat segített a magyar demokratáknak. Kíméletlenül bemutatta az Orbán rendszer gonoszságát és erkölcstelenségét. Ezek után a Néppárt is kénytelen volt lépni és kirakni a Fideszt a soraiból. Ő és Olga is a bátrak közé tartozik! – fogalmaz Dobrev Klára. 

Ahogy az Origo emlékeztet, az újdonsült EP-képviselő hazudik, ugyan az Európai Néppárt nem tette ki a Fidesz, a fidesz függesztette fel tagsáágát, és a kérdés még nyitott. A kormánypárt vezetői többször is kinyilvánították, hogy a Fidesz fog kilépni az európai pártcsaládból, ha úgy ítéli meg, hogy az EP választás után szellemisége nem változik, nem mozdul el a jó irányba. 

PestiSrácok-Origo, Facebook,

Vezető kép: Facebook

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató