2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

A párizsi metrón végzett önkielégítést a migráns, mégsem toloncolják ki

Csupán nyolc hónap felfüggesztett börtönbüntetésre és pénzbírság megfizetésére ítélték azt a migránst, aki több ízben is maszturbálni kezdett a párizsi metrón.

A Le Figaro értesülései szerint a bevándorló két alkalommal is követni kezdett el fiatal lányokat a metróban, akiket randevúra próbált hívni. Miután a lányok visszautasították a meghívást, a migráns nyilvánosan maszturbálni kezdett előttük. A második esetet azonban sikerült videóra vennie az áldozatnak, mely először az internetre került fel, ezen keresztül pedig a rendőrségre.

Az ügy érdekessége, hogy dacára annak, hogy szexuális jellegű bűncselekményt követett el a bevándorló, a francia hatóságok mégsem toloncolták ki. Ehelyett kétszer 500 euró pénzbírságra kötelezték és nyolc hónapnyi felfüggesztett börtönbüntetésre. A pénzbírság összege egyúttal kártérítésként illeti meg a két áldozatot.

Mint ismert, a 2015-ös migrációs krízis óta évről-évre drasztikusan emelkedtek a francia fővárosban előforduló szexuális támadások. Csak a párizsi metróhálózatot illetően tavaly mintegy 30 százalékkal több bejelentés érkezett az előző évhez képest a rendőrséghez, amely számszerűen 1159 esetet jelent.

Forrás: 888.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató