Vadhajtások

Troll: Hihetetlen az ellenzéki hülyék kínálata

Csütörtökön elkezdődött az ellenzéki roncsderbi a jelöltek vérremenő küzdelme volt leginkább terítéken a HírTV Troll című műsorában. De szó volt még arról is, hogy hiába nő a GDP, akkor is minden rossz, ahogy ezt a balliberális oldaltól megtudhattuk és a gender semlegesség is említésre került.

Pindroch Tamás, a Figyelő főmunkatársa szerint az ellenzék dolga csak annyi lett volna, hogy szépen felépítsenek egy jelöltre egy kampányt, hiszen úgy akár lehetett volna esély Tarlós Istvánnal szemben, de így nem fognak semmire sem menni.

 „A Nézőpont Intézet a héten zárta le a Budapest kutatását és megnéztük, hogy hogyan állnak az ellenzékiek Tarlós Istvánhoz képest és teljesen reménytelen a helyzet”

– mondta  Boros Bánk Levente, aki Karácsony Gergelyt mazochistának nevezte. Azt mondta, folyamatosan megalázzák karácsonyt, ő pedig jó képet vág hozzá.

Szarvas Szilveszter szerint a legnagyobb troll Tarlós István, aki egyetlen mondatával lealázta az összes jelöltet. Azt mondta azt találja a legviccesebbnek, hogy három teljesen alkalmatlan jelölt indult, aki közül a legalkalmasabb mégiscsak Karácsony Gergely.

Boros Bánk Levente viccesen elmondta, szerinte Kálmán Olga egy közhely listát követ, mivel legutóbbi képén egy kutyát ölelget. Szarvas Szilveszter humorosan reagált az ötletre és a Médianéző ügyvezetőjének egyik korábbi megszólalására reagálva azt mondta:

„Ennek jelentése van, hiszen te mondtad, hogy Karácsony Gergely lement kutyába, akkor Kálmán Olga most az ölébe vette Karácsony Gergelyt.”

Szarvas Szilveszter, a PestiSrácok.hu főszerkesztő-helyettese Szabó Tímea parlamenti kirohanására, ahol a dunai hajóbalesettel gyanúsította meg a Fideszt azt mondta:

„Szegény Szabó Tímea nem túl okos, cserébe undorító, amit most például csinált a Parlamentben.”

Boros Bánk Levente azt mondta ezzel a kétségbeesett utálkozással a belülről jövő frusztrációit vetíti ki valaki másra. Elmondta, akkora kínálat van a hülyékből, hogy azt hihetetlennek gondolja, példaként Jakab Pétert, Bangóné Borbély Ildikót és Szabó Tímeát is említette.

 

 

Forrás: Hír TV