2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Ismét a migráns-simogatók nyertek

Elnézve az alábbi videót, kijelenthető, hogy Európa elvesztett egy újabb csatát.

 

Már meg is jelent az első érzékenyítő felvétel, leszálltak a Sea Watch 3.-ról az afrikai illegális bevándorlók. A tiltás ellenére kötött ki Lampedusán a migránstaxi.

A napok óta tartó huzavonát - Matteo Salvini törekvései ellenére - a bevándorlásimádó civilek nyerték. Hiába állt ellen Salvini a Sea Watch 3 nevű hajó legénységének, a migránsok el lesznek osztva Európa különböző államaiba. Nekik ez győzelem, mert úgysem Olaszország volt a célpont. Németország, Franciaország, Luxemburg, Finnország és Portugália már jelezte, hogy örömmel fogadják be az újonnan érkezőket.

Biztos vagyok benne, hogy a letartóztatott kamu hajóskapitány nem fog kapni 15 év börtönt, majd Sorosék jogászai kimentik őt is. Amíg nem hoznak kemény intézkedéseket az európai tagállamok, addig fittyet hánynak minden törvényre ezek a "civil hősök". A német hajóskapitánynőt még csak meg sem bilincselték, a bírságot meg majd simán kifizetik. Afelől kétségünk se legyen.

Carolát elvitték, azonban a másik szabadelvű segéd, Sören letartóztatásáról nem szólnak a hírek. Ezek az emberek ássák Európa sírját. Ugyanezt tették 2015-ben a Budapesten, a Keleti pályaudvarnál Zsohár Zsuzsa és társai.

Salvini a Facebookon posztolta, hogy lezártnak tekinti az ügyet.
"A törvényen kívüli hajóskapitányt letartóztatták, a hajót lefoglalták. Kemény büntetésre számíthatnak az NGO-k, a migránsokat elosztjuk más európai országokba. Küldetés teljesítve! Utóirat: szégyen, hogy a holland kormány hallgat. Az igazság győzedelmeskedett. Boldog szombatot barátaim 😊

Ne csodálkozzunk, ha jövőhéten majd megjelenik egy újabb afrikaiakkal teli bárka és folytatja az olaszok zsarolását. Pénzük nagyon sok van, annyi mint afrikai migráns, hajót is fognak találni, majd az lesz a neve: Sea Watch 4. Sajnos aktivistát/hajóskapitányt is találnak hozzá...

Európa már a 24. órában van. Ha, nem lépnek fel ezek ellen, akkor el fog veszni.

Bede Zsolt - VAdhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató