Vadhajtások

Nyíregyházán is kész a moslék: MSZP-s lesz az összellenzék közös jelöltje

Jeszenszki Andrást, az MSZP nyíregyházi szervezetének elnökét, önkormányzati képviselőt ajánlja a szabolcsi megyeszékhely polgármesterjelöltjének nyolc ellenzéki párt és szervezet az októberi önkormányzati választásokra. A közleményben azt írták, a jelöltet a Demokratikus Koalíció, a Függetlenek Egyesülete, Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum, a Párbeszéd Magyarországért és a Mindenki Magyarországa Mozgalom támogatja,- számol be a Pestisrácok.hu.

Indoklásuk szerint az elvárásoknak “maximálisan megfelelő” Jeszenszki András végigjárta a politika lépcsőfokait,

húszéves politikai munkája bizonyítja tisztességét, becsületességét és a kérlelhetetlen kiállást az emberekért, a közösségekért.

A jelölést bejelentő sajtótájékoztatót összegző közlemény szerint Jeszenszki András azt mondta,

példaértékű összefogás született meg Nyíregyházán, amelynek tagjaival olyan együttműködést és programot állítottunk össze, amely minden közösen lefektetett alapértéknek megfelel.

A polgármesterjelölt hozzátette, egyszerre képviselik

a keresztény értékeket, ugyanakkor a baloldali szolidaritást is, a fiatalos lendületet, töretlenül elítélik a korrupció valamennyi formáját, elkötelezettek a környezet védelme iránt, tisztelik az önálló véleményt és az idősebbek tisztességes, áldozatos, többgenerációs munkáját, példamutatását.

Lövei Csaba önkormányzati képviselő a Mindenki Magyarországa Mozgalom képviseletében június 14-én jelentette be, hogy közös polgármester- és képviselőjelölteket indít hat ellenzéki párt és két civil szervezet az októberi önkormányzati választáson a szabolcsi megyeszékhelyen.

 

Forrás: Pestisrácok.hu