2024. április 19. - Emma
EUR : 393.76
USD : 368.76
Időjárás ikon12°

Egy Németországban elutasított menedékkérő erőszakolt meg egy 16 éves lányt Csehországban

A litomerice-i kerületi bírósága elé került az a férfi, akit a rendőrség/ügyészség egy 16 éves lány megerőszakolásával vádol - írja a Madame.suavelos.eu.
A gyanúsított a bíróságon nem sokat mondott:
kb 30 éves, hazája Mali vagy Líbia.
Ami a nemi erőszakot illeti:
a vádlott először elismerte a tinédzser elleni erőszakot, majd visszavonta vallomását.
A bíró szerint az ember nem mondott sokat.- „Kérdezte, de ő nem akarta megadni, hogy Maliból vagy Líbiából származik. A tolmács arab, francia és angol nyelven próbált beszélni vele ”- mondta a bíró.
Két afrikai országot azonosítottak az elhangzott városok nevei szerint, amelyet az ember a születési helyének jelölt meg. A szász rendőrség adatai szerint 2017 júniusában megtagadták tőle a menedékjogot."Azóta Németországban van az úgynevezett toleranciarendszer miatt" - mondta a bíró, aki megerősítette, hogy az elkövető dokumentumok nélkül mozog.
Tavaly a német rendőrség három alkalommal vette őrizetbe erőszakos rablással kapcsolatos bűncselekmények miatt. Németországban szerepelt a bűnügyi nyilvántartásban is. A német belügyminisztérium azt közölte, hogy a migránst kedden engedték szabadon, miután 46 napot töltött fogva tartásban. Kezdetben a bűncselekményért pénzbírságot szabtak ki, de mivel az összeget nem fizette ki azt börtönbüntetésre változtatták.
Tóth József - Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató