Vadhajtások

Nyílt levél Ungár Péternek

A bukott LMP politikusa Ákossal példálózott, mikor a Pride-ról kérdezték.

Nyílt levél Ungár Péterhez!

Általam a legkevésbé sem tisztelt Ungár Péter!
Ön egyik nyilatkozatában felháborodásának adott hangot, amiért egy fideszes képviselő be akarja tiltatni a Pride-ot. Érvei között a népszerű előadó művészt, Ákost említi, hogy ön nem kedveli, de még sem akarja betiltani.
Nos akkor néhány “apró” különbségre szeretném felhívni a figyelmét.
Ákost lehet szeretni, nem szeretni, kedvelni, vagy sem, de nagyon sok ember számára szerez szép pillanatokat, nagyon sok emberben kelt jó érzést. Ez nem mondható el az önök rendezvényéről.
Ákos nem akarja meggyőzni, pláne nem megbélyegezni, azokat, akik nem mennek el a koncertjére, ellentétben önökkel.
Nekem van homoszexuális ismerősöm, nos lehet meg fog lepődni, de ő jobban elítéli azt amit művelnek a Pride-on, mint én.
Antal Imre, Ferencsik János, Márkus László, nem tudom mondanak e nevek valamit is az ön számára. Kérem nézzen utána, ha nem. Érdemes. Kiváló művészek voltak. De soha, senki nem hallott, látott tőlük olyan nyilatkozatot, amely a másságukra utalt, azt reklámozták volna.
Ők alkottak! Maradandót! Önök? Talán csak annyit, amennyit a mellékelt fotó mutat.

Ákos koncertjei, egy zárt körben, aréna, stadion, kerülnek megrendezésre. Csak az láthatja, aki megvásárolja a jegyet, aki arra el akar menni.
Javaslom, önök is tartsák legközelebb rendezvényüket pl. egy stadionban – ott örüljenek egymásnak – és ne a főváros utcáin, s ne keljen elviselni a látványt azoknak is, akik nem kíváncsiak önökre.
Tudja mi önökkel a baj?
Az, hogy agresszívek. Önök a saját képükre akarják formálni a világot. Továbbá, politikai hasznot remélnek a rendezvény támogatásától.
Ezt már nem is minősíteném!

Cseke István