2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

AfD: a Koránt be kell tiltani a kiskorúak számára

Az AfD-s Gottfried Curio felszólalása a Bundestagban:

Tisztelt elnökök és képviselőtársak!

A vallás hozhat békét, de radikalizálhat is. Bizonyos kijelentések, melyeknek – például a Koránban – közvetlen isteni felhatalmazást tulajdonítanak, és a pontos megfogalmazásuk megváltoztathatatlan, jogilag ütköznek a szabadság-orientált, demokratikus alkotmányunkkal, büntető törvénykönyvünkkel és oktatási törvényünkkel. Kiskorú diákjainkat meg kell védenünk ettől a konfliktustól. Ezért az AfD kérvényezi a képviselő-testülettől, hogy biztosítsa, hogy minden felekezet esetében zárja ki az alkotmányellenes instrukciókat a vallási oktatásból.

Lényegében miről is van szó?

Először is a világ felosztásáról hitetlenekre és hívőkre, amely mélyen gyökerezik a Koránban. Ez az úgynevezett „hitetlenek” kifejezés nem való olyan vallási oktatásba, amely az integrációt szolgálja, hiszen ez azzal jár, hogy az iszlámot a fennálló „iszlám házából” áthelyezi a „háború házába” – ami a hitetlenek területén áll fenn –, akár erőszak használatával is. Példa erre: „Öljétek meg őket, ahol csak rájuk leltek (Korán 2:191); a harc kötelesség; Allah azért küldte le a prófétáját az egyetlen igaz vallással, hogy legyőzzön minden más vallást; támadd meg és öld meg őket, ahol csak rájuk találsz. Ne légy puhány a hitetlenek üldözésében; harcolj addig, amíg mindenki kizárólag Allahot nem imádja; öld meg a pogányokat, ahol csak rájuk találsz; vágd le a nyakát és minden ujjuk hegyét azoknak, akik hitetlenek; le velük!”

Akarjuk mi azt, hogy mindezt – isteni felhatalmazással – egy tiszteletet parancsoló személy, egy tanító kiskorú gyermekeknek átadja?! 12-15 éves elkövetőink vannak!

Illetve itt van az intoleráns, integráció-ellenes vallási diszkriminációra is egy példa: „Ne köss barátságokat senkivel, csakis a sajátjaiddal; azok nem fognak habozni, hogy megrontsanak és vesztedet kívánják; ne köss barátságot hitetlenekkel, keresztényekkel és zsidókkal; ne barátkozz azokkal, akik az én és a te ellenségeid. Allah megátkozta a hitetleneket és előkészítette számukra a tüzet!” Ez rendszerellenes lázítás! „Azok, akik hitetlenek, Allah szemében rosszabbak, mint a marhák. A zsidók Uzairról (Ezra) úgy beszélnek, mint Allah fiáról; a nazarénusok úgy beszélnek a Messiásról, mint Allah fiáról. Allah gyilkolja le őket!”

Akarjuk mi azt, hogy mindezt átadhassák a kiskorú gyermekeknek?!

Vagy például a nőkkel való bánásmóddal kapcsolatos szövegeket: „Ha attól tartasz, hogy a nők fellázadnak, akkor figyelmeztesd őket, ezután kerüld el őket a hitvesi ágyban, majd pedig üsd meg őket! (Korán 4:34); Asszonyaid olyanok, mint a termékeny föld. Menj arra a termékeny földre, amikor és ahogy csak akarsz! (2:223)”

Meg kell jegyezni, hogy a nők megverése nem csak megengedett, hanem elvárt is, mint ahogy a nők szexuális tárgyiasítása is termékeny földként – amibe beletartozik a házastársi nemi erőszak is.

Vagy ezt nem is így értenék? Dehogynem: magában a Koránban van egy beépített tiltás, amely szerint nem szabad egyéni módon értelmezni azt. Például: „Nincs senki, aki Allah szavait megváltoztathatja; Ez Allah könyve és nincs ok kételkedni abban, hogy senki sem változtathat Allah szavain.”

Ezért világos, hogy egy euroiszlám vagy demokratikus iszlám olyan politikai álmodozások, amelyeknek nincs realitása, mivel maga a Korán is elismeri, hogy a szavait nem lehet újraértelmezni.

Kizárható, hogy a Korán szó szerinti értelmezése iszlamizmusnak tekinthető? Nem. Ezt a Korán saját jelentése írja elő, mint alkalmazott iszlámot, méghozzá jó okkal. 2008-ban Erdogan elmondta, hogy nincs külön iszlám és iszlamizmus, hanem csak egy iszlám van, és aki mást mond, az megsérti az iszlámot.

A világ ezen felosztása, a hitetlenekkel való bánásmód, az erőszakos globális küldetések – mindezek nem a múlt történetei. Ezek olyan utasítások, amelyek nem évülnek el, mivel isteni eredetük miatt megváltoztathatatlanok. És ezt az iszlám hívői így is értik, és ezt teszik, mivel az európai muszlimok 65%-a szerint a vallási parancsok fontosabbak, mint az adott ország törvényei.

És az iszlám képviselői is megerősítik, hogy ellentmondás van az alkotmányunk és az Iszlám Emberi Jogok Kairói Nyilatkozata között: „Minden bűncselekmény és büntetés a saría megítélése alá esik; Tilos elvenni mások életét, hacsak a saría meg nem követeli.” (2. cikkely) És Michael Müller (Berlin) azt a Sawan Chebli államtitkárt alkalmazza, aki szerint a saría összeegyeztethető az alkotmányunkkal!

A vallások tanítóinak nem szabadna foglalkozniuk az ilyen szövegekkel, csak úgy, ha megemlítik a törvénytelen tartalmukat. Aki nem tesz eleget ennek a kötelezettségének, az megszegi a törvényt. Anis Amri [a berlini kamionos mészárlás elkövetője] megtanulta, hogy „Öljétek meg a hitetleneket!” Hagyjuk, hogy ezt tanítsák? Ez a mi felelősségünk.

Forrás: Dzsihadfigyelo.com
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató