Vadhajtások

Botmixeres Katka büszkén posztolta a videót, melyben Magyarország ellen uszítja az EP- elnökjelöltjét

Cseh Katalin, a Momentum EP-képviselője a Facebookon tette közzé azt a videót, melyben Ursula von der Leyen bizottsági elnökjelöltnek tesz fel kérdéseket azzal kapcsolatban, hogyaz általa vezetett Bizottság bármiben is más lesz-e, mint elődei. Cseh ugyanis azt gondolja, hogy komoly változásra, konkrét lépésekre van szükség az Orbán-kormánnyal szemben. Természetesen nem mulasztotta el megemlíteni az üldöztetett Soros-egyetemet és a vegzált civil szervezeteket sem, mint ahogyan kihagyhatatlannak bizonyult a Momentumos repertoárból a fideszes oligarchák és az ellehetetlenített bíróságok mantrája, valamint a jogállamiság lebontásáról szóló fura vízió konzekvens ismételgetése.

Saját olvasatában a képviselőnő úgy fogalmaz, hogy “kemény kérdéseket” tett ma fel az Európai Parlamentben Ursula von der Leyen bizottsági elnökjelöltnek. Ebben leginkább azt szorgalmazta, hogy “sajtótájékoztatók és sajnálkozások helyett”, konkrét lépéseket tegyenek már végre az Orbán-kormánnyal szemben. Itt követendő példaként említette a Momentum saját akcióját, melyet egyébként a magyar közvélemény és politikai elit tagjai “nettó hazaárulásnak” minősítettek.

Mint ismert, a Momentum büszkén hirdeti, hogy milyen kemény aknamunkával próbálta Donáth Anna és Cseh Katalin megakadályozni a fideszes politikusok megválasztását meghatározó európai pozíciókba.

Cseh Katalin szerint “Von der Leyen ugyan szimpatikus hangot ütött meg, azonban a konkrét vállalások fájóan hiányoztak.” Ő ugyanis Európa vezetőjétől tetteket, nem csupán üres szavakat vár el – hívta fel a figyelmet a magyar parlamenti küszöböt megugrani képtelen párt EP-képviselője a közösségi oldalán.

Forrás: Pestisracok.hu