2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Német tévések forgattak a Sea Watch 3-on, mikor betörtek Lampedusára

A Sea Watch 3 olaszországi kikötése valószínűleg egy előre kitervelt, nagy média manipuláció volt Olaszország ellen. Az alábbi videón látható, hogy egy német tv stáb rögzítette a hajón az eseményeket, amit aztán a német médiában le is adtak, mint promóciós riportot.

Mint ismert, néhány hete a német Carola Rackete vezetésével elindult egy migránstaxi Olaszország felé a fedélzetén több tucat afrikai migránssal. Napokig ment a huzavona, majd az NGO egyszer csak kikötött a tiltás ellenére Lampedusa szigetén. A rendőrség letartóztatta a hajós kapitányt, de az ügyészség másnap elengedte a nőt, ami kiverte a biztosítékot. Viszont ez a tv-s felvétel azért felvet néhány kérdést. Az NGO kapitányai úgy adták elő a sztorit, hogy vészhelyzet alakult ki és az "utasok" életveszélyben voltak, ezért ki kellett kötniük. Akkor most ez mégis egy valóság-show volt vagy mit kerestek ott a tévések?

VIDEÓ ITT!

Régen ezért már kirobbant volna egy háború. Ez nem más, mint egy ország tudtával és közreműködésével megszervezett és végrehajtott támadás egy másik ország ellen.Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató