Vadhajtások

Mindennapi nemzetárulóink: így románozza az erdélyi magyarokat a Gyurcsány-szekta

Újabb (nagyjából százmilliomodik) bizonyítékát adta a Gyurcsány-szekta és fanatikus rajongótábora, hogy szívük legmélyéről gyűlölik a Kárpát-medence magyarságát, gyűlölik a nemzet határok fölötti újraegyesítését, nem tekintik magyarnak külhoni testvéreinket, és ha netán újra hatalomra kerülnének, az állampolgárságukat és szavazati jogukat is elvennék. (Nem is adtak volna nekik.) Ezúttal a Facebookon románoztak le egy erdélyi magyart a falkába verődött magyargyűlölők. Kár, hogy nem élőben, szemtől-szembe tették ezt – megnéztem volna, milyen választ kapnak rá. Gyanítom olyat, hogy utána soha többé nem jutna eszükbe bántani a magyart… – Pilhál Tamás írása. 

Van egy Homonnay Gergely nevű ember, aki DK-szektásokból, magyargyűlölőkből és minden rendű-rangú Orbán-fóbiásokból húszezres rajongótábort épített magának a Facebookon. Csinált egy oldalt, ahol a cicuskájával (igen, a macskájával) beszélget, vele vitatja meg a közélet dolgait, a segítségével buktatja meg nap mint nap a rezsimet. Ezen a ponton az ember elgondolkozik, célszerű-e foglalkozni vele, ingyenreklámot csinálni neki, vagy foglalkozzon vele inkább az, akinek ez a szakmája.

  • Azért vagyok kénytelen mégis írni róla, mert nem hagyható szó nélkül ez az egyre fokozódó, ragályos magyargyűlölet, amelyet a Gyurcsány-szekta és Homonnay-féle papnői-papjai terjeszthetnek minden jogi következmény nélkül.

A történet előzménye minapi vezércikkem, amelyben azt ecseteltem, bármilyen eszközzel szabad védekeznünk a külföldi zsoldban álló, minden ízében magyarellenes „ellenzékünk” brüsszeli aknamunkája, puccskísérletei ellen, és nyugodtan tekinthetünk rájuk ugyanúgy, ahogyan ők ránk: ellenségként. Ezzel a momentumosoknál, DK-soknál kihúztam a gyufát, és több tucatnyi szektás lepte el a Pesti Srácok, illetve a Pilhál Művek Facebook-oldalát, hogy kifejezze olthatatlan gyűlöletét. Egyikük Homonnay volt, aki egy szimpla trollkodással indított, majd egy marosvásárhelyi magyar testvérünket az alábbi módon alázta meg:

Nem szükséges különösebb kommentár ehhez. Aki egy marosvásárhelyi magyarnak azt mondja, hogy ő Targu Muresben lakik, és fogja be a száját, ne szóljon bele a mi (csonkaországi) dolgainkba, az a lehető legalávalóbb, legszégyenletesebb módon lerománozza, kirekeszti őt a magyarok közül. Nemzetárulást követ el.

Ezzel a kommunisták, liberálisok nemzetáruló-nemzettagadó hagyományait követi, amellyel először 1919-ben ismerkedhettünk meg, és amely aztán 1945-től bő négy évtizedig fojtogatott minket. Majd 2004. december 5-én, illetve 2010-ben (mikor Gyurcsány Ferenc, Molnár Csaba és Szanyi Tibor nemmel szavazott a külhoni magyarok egyszerűsített honosítására) újabb bizonyítékát kaptuk, hogy olyanokkal élünk egy hazában, akik mérhetetlenül gyűlölnek minket, magyarokat. S akik a magyar nemzet megszüntetésére tették föl nyomorult életüket.

Máskülönben ezek a kreatúrák mindig borzasztóan meg vannak sértődve, mikor őket az ilyen gyalázatos mutatványaik után haza- vagy nemzetárulónak nevezik. Olyankor magzati pózba kuporodnak, kirekesztést emlegetnek, siránkoznak egy sort. Utána pedig folytatják, amit abba se hagytak: a haza- és nemzetárulást. Olyankor hányják ki magukból például:

  • hogy a kormány „ukránok” ezreit telepíti Szabolcs megyébe, akik majd a Fideszre szavaznak;
  • hogy ugyanezek az „ukránok”magasabb nyugdíjat kapnak, mint a magyarok, és elveszik előlünk a munkát; 
  • olyankor riogatnak a 23 millió román munkavállalóval;
  • szavaznak nemmel a külhoni magyarok kettős állampolgárságára, mert „miattuk majd rosszabbul fogunk élni”;
  • és óbégatják, hogy aki nem itt fizet adót, az ne szavazhasson (ugyanez a Londonban élő magyarok esetében nem zavarja őket…)
  • vagy koccintanak a Kempinskyben Erdély elcsatolására a román miniszterelnökkel. Satöbbi-satöbbi.

VAN BELŐLÜK UTÁNPÓTLÁS BŐVEN

Homonnayval egyidőben egy másik szektatag is fölbukkant a Pilhál Műveken, aki ugyanannak a marosvásárhelyi magyar testvérünknek üzent, mint Homonnay:

Románia emlegetése egy erdélyi magyarnál a lerománozás egyik legaljasabb, ám kommunista-liberális körökben igencsak bevett formája. Említésre érdemessé az teszi, hogy elkövetője, Pethy Simon Tamás önmeghatározása szerint „szabadgondolkodó újságíró”, aki a balliberális időszakban a köztelevíziónál, illetve a Népszavánál dolgozott riporterként, illetve újságíróként. (Legalábbis facebookos adatlapjáról ez derül ki.)

Szívből pártolom, hogy ezeket a „kedves” honfitársainkat, akik ilyen bőszen románozzák (máskor pedig ukránozzák, szerbezik, szlovákozzák) a külhoni magyarokat, ismertessük össze hús-vér székelyekkel, csallóközi, bácskai, ungvári magyarokkal. Hadd beszélgessenek el egymással jóízűen! Hátha lesznek olyan bátrak ezek a Homonnay-félék, hogy szemtől-szembe is kifejtik a véleményüket arról, hogy vitapartnerük valójában nem is magyar. Igazán megtekintenék egy ilyen beszélgetést élőben! Gondolom, önök is, tisztelt olvasók!

Forrás: Pestisracok.hu