2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Nagy visszatérő a neo-SZDSZ-nél: a legtöbbet tenné a NER hazug és romboló rendszerének lebontásáért

Nagy horderejű bejelentést tett a hungarofób Momentum, visszatér a politikai életbe Orosz Anna.

Az elmúlt közel egy évet a politikától távolabb töltöttem. Ez az időszak megerősített abban az elhatározásomban, hogy képességeimhez és erőmhöz mérten a legtöbbet tegyek a NER hazug és romboló rendszerének lebontásáért. És azért, hogy egy kiegyensúlyozott, fenntartható és európai Magyarországot kezdjünk el végre közösen építeni.

Ezért döntöttem úgy, hogy az októberi önkormányzati választáson közös ellenzéki képviselőjelöltként megmérettetem magam Budapest 11. kerületében, ahol születtem, és ahol életem egy jelentős részét töltöttem és töltöm. Dr. László Imre ellenzéki polgármesterjelölttel és országgyűlési képviselővel, valamint egy sor eltökélt és rátermett jelölttársammal már most is azért dolgozunk, hogy októberben együtt örülhessünk Újbuda és Budapest, és persze Magyarország közös sikerének. De addig még rengeteg munka áll előttünk. Tartsatok, tartsanak velünk!”

– írja Facebook-oldalán a Momentum politikusa, Orosz Anna, aki tavaly májusi visszavonulása után a Political Capital elemzőjeként és kommunikációs munkatársaként is kipróbálta magát.

Forrás: Mandiner nyomán

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató