Vadhajtások

Összevertek négy migránst a Balaton Soundon

Egy tizenöt fős társaság összevágott négy migránst, mint a répát a Balaton Soundon, amiről a 24.hu hangulatkeltően számol be, és azt írja:

“mert külföldiek voltak” 

A csoport előbb körbeállta az egyiptomi, vietnami és magyar származású fiatalokat, lemigránsozták őket, aztán ütöttek. Arról persze nem szólnak a hírek, hogy a migránsok mit szóltak vagy tettek előtte. Ugyanis a Balatonon rengeteg külföldi van akik jól érzik magukat, valószínűleg viselkedni is tudnak.

A migránsok az alábbiakat adták elő a 24.hu-nak:

 

“Biztos vagyok abban, hogy rasszista indíttatású volt a dolog. Végig olyanokat kiabáltak nekünk, hogy köcsög külföldiek. A velünk lévő vietnami srácot leköpték, és azt ordították neki, hogy köcsög kínai. Olyan is volt köztük, aki migránsozott,”

mondta a lapnak a színes társaság egyik tagja.

A fiúkat úgy szájba pattintották, hogy a siófoki kórházba kellett ellátni őket, ezután tettek feljelentést.

A rendőrség közölte: négy fiatalkorú gyanúsított ellen folytat eljárást csoportos garázdaság megalapozott gyanúja miatt. Miután a kapitányságon végeztek, visszamentek a fesztiválra, hogy a biztonsági őrökkel beszéljenek az elkövetők azonosítása miatt. A portaszolgálat viszont közölte: “ugye nem gondolják komolyan, hogy bármelyik biztonsági őr kockáztatja a testi épségét értük egyedül.”

A 24.hu szerint így is sikerült több verekedőt beazonosítani, akik közt focisták vannak.

 

A szélsőliberális 24.hu nyomán