Vadhajtások

Spanyolország: Két “svéd” bűnözőt tartóztattak le egy bevásárlóközpontban, akik Svédországban a legkeresettebb szökevénynek számítanak

Svédország két legveszélyesebb szökevény bűnözőit tartóztatták le Malagában. Egy szolgálaton kívüli rendőr ismerte fel őket.

A spanyol nemzeti rendőrség egy tisztviselője ismerte fel a két szökevényt, akik ellen érvényes európai elfogatóparancs van kiadva, a turisták körében egy bevásárlóközpontban.

A most már letartóztatott svéd testvérpár, 35 és 37 éves. Emberrablás és kínzás miatt volt kiadva ellenük az elfogatóparancs – írja az Fdesouche.com.

A két svéd állampolgárságú bűnözőt rendkívül erőszakosnak tartják. Az egyik olimpián is részt vett bokszoló, és mindkettőjük egy jól ismert göteborgi bűnöző klánhoz tartozott.

VIDEÓ ITT!

A rendőr követte a testvéreket a bevásárlóközpont folyosóin, kérve a biztonsági őrök támogatását, a gyanúsítottak veszélyessége és egy esetleges fegyverviselés lehetősége miatt. Az ügynök azonosította a svéd bűnözőket a bevásárlóközpont biztonsági személyzetének segítségével – és miután meggyőződött arról, hogy a svéd hatóságok valóban őket keresik – letartóztatták őket, majd a malagai rendőrségre szállították őket.

Tóth József – Vadhajtasok.hu