2024. április 23. - Béla
EUR : 394.83
USD : 370.49
Időjárás ikon10°

Ami a 24.hu interjúból kimaradt

A múlt héten mi is ott voltunk Tusványoson. Az Orbán beszéd után a 24.hu két munkatársa kezdett el kérdezősködni.

Rekonstruáltam a 24.hu interjút, mert nem hozták le csak egy kis részletet.

Először vagy itt Tusványoson?

Igen először, de nem kell belegondolnotok semmit. Úgy mondjátok, hogy a Vadhajtások "propagandista oldal", de ez nem igaz. Annyi történt, hogy megváltozott a világ és más szelek fújnak. Az én és a Fidesz világnézete találkozott. Én nem lettem fideszes, csak azt vettem észre, hogy kimondják azt, ami nekem fontos. Nem is ezért jöttem erre, mert ez a rendezvény van itt, hanem azért mert nekem az elszakított országrészek nagyon sokat jelentenek. Ez a Székelyföld, Erdély egy meseország, most is kiráz a hideg ha rá gondolok. Csak összekapcsoltam az utazásomat Tusnádfürdővel.

Mi a baj a liberalizmussal?

Az a bajom, hogy a normalitást támadja és megmételyezi a mindennapjainkat. Én az Isten, haza, család szentháromságot tartom a legfontosabbnak és éppen ezt rombolja a liberalizmus. Ne legyél nacionalista, keresztény, mert akkor náci vagy meg kirekesztő. És legfőképpen a homokosok nyomulnak manapság. Persze nem kell azt gondolni, hogy én pl. egy konzervatív skatulyában élek. Elfogadok több dolgot, de alapvetően ne sértse meg a nacionalista elveimet. Abból nem engedek.

Miért zavarnak a homokosok , ha KÉT IZZADT TEST, SZAKÁLL ÖSSZEÉR ÉS MONDJUK ELCSATTAN EGY CSÓK? ZAVAR, HA KÉT NŐ KÖZÖSÜL EGYMÁSSAL? (pislogtam, mert ilyen kérdést nekem még nem tettek fel…)

Ez egy demagóg kérdés! Ahogy ti szoktátok mondani ránk, nácik legyünk a 4 fal között, akkor én is ezt kérném. Tegyétek a négy fal között. Nem kell kihozni az utcára. Azért zavar, mert már nem az elfogadásról szól ez az egész, hanem arról hogy ünnepelni kell a homoszexuálisokat. Pont az előbb említett ISTEN-HAZA-CSALÁD köteléket semmisítenék meg. Először volt PRIDE nap, aztán egy hét lett. Idén meg tavaly már hónapon át tartott. Több olyan nyilvános eseményen jártam jómagam is, ahol gyerekeknek tartottak előadásokat, na ezt én nem viselem el.

Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató