Vadhajtások

Falunap volt Bényén: szivárványos táskája miatt kiütötték a lányt, mint plázacicát a pálinka

Egy középkorú férfi olyan súlyosan megvert egy lányt, hogy azt mentővel kellett kórházba szállítani. Mindezt azért, mert szivárványos táskával ment a falunapra. 

 

Így jelennek meg ezekben a percekben a cikkek, amit mi is közlünk, majd alább lesz olvasható a véleményünk. Lássuk, mi történt azon a falunapon, a hölgy elmondásai alapján:

Egy 19 éves budapesti lány, Kurucz Boglárka a Népszava lapjával osztotta meg felháborító történetet, ami a Bényén megrendezett falubeli ünnepségen zajlott. A fiatal lány a barátjával szórakozott volna vasárnap hajnali egy óra körül, amikor egy középkorú férfi megjelent a háta mögött, majd kérdőre vonta a táskája miatt:„Felkapta a táskám, majd az arcomba tolta, s fennhangon kezdett érdeklődni, mégis mi az, amit a kezében tart. Táska – feleltem értetlenül” – mesélte a lány a lapnak adott interjúja során, majd így folytatta:

„Ezután finoman megpróbáltam elvenni tőle, de rángatni kezdett vele együtt, majd egyre hangosabb kezdett üvöltözni velem, trágár kifejezésekkel illetett, és – felismerve a szivárványt – arra következtetett, hogy leszbikus vagyok” mondta a lány, hozzátéve: a férfi továbbra sem állt le, ő pedig rémületében leöntötte őt, mire az lekevert neki egy hatalmas pofont, aminek következtében felszakadt az arca, az orrából pedig ömleni kezdett a vér.

A lány segítségére sietett a barátjának a nagypapája, aki a támadó célpontjává vált: a középkorú férfi és egy társa egy ütéssel földre terítették a lány megmentésére siető férfit, majd a földön rugdosták és verték, amelynek következtében annak eltört a járomcsontja és lila foltok borítják az egész testét.

A lányt és a férfit azonnal kórházba szállították, ahol fejjelentést tettek 8 napon túli sérüléseik miatt a támadójuk ellen. A lány szerint a férfi a verekedés után visszaállt bulizni, mintha mi sem történt volna.

A 19 éves lány azóta is kísértik a borzalmas emlékek:

„Amióta megtörtént, nem tudok aludni, ha elalszom, akkor is az esettel álmodok, minden gondolatom ekörül forog, félek az utcára menni.”


 

Ez volt tehát az előadás, szerintünk meg a hölgy jó liberális szokás szerint, foghegyről, flegmán és lekezelő stílusban előadta magát, aztán ez nem vezethetett eredményre és pofánöntötte a férfit. Mivel ismerjük a liberálisék mentalitását, mi ezt vélelmezzük inkább. Most pedig picsogás van, amikor kiüti valaki az ilyet, mint ligeti kurvát a körhinta. Falunapon! Ennyi.

 

Vadhajtások.hu