Vadhajtások

Kedves Olvasóink! Kommenteljenek weboldalunkon a Facebook cenzúra miatt

Kedves Olvasóink,

Tudjátok jól, ránk nem azok a szabályok vonatkoznak a Facebookon mint a liberálisékra. Rengeteg cikkünk csupán órákra lehet kinn a Facebook-oldalunkon, de volt már arra is példa, hogy mindösszesen 10 percre volt kinn. Legutóbb a Betyársereg képe, ami 10 perc alatt kapott 800 likeot, és körülbelül 100 kommentárt. Természetesen onnantól elindul az osztás, robog a neten a cikk ahogyan kikerülnek, lásd tegnap a szivárványszatyros hazudozó, ma reggel már minden rohadék ettől sikít. Szerencsére olvasótáborunk megrohamozta a hazudozó nőt, és szét is kapták Facebookján.

De ezen bejegyzésünk lényege az, ha nem szeretnéd, hogy elvesszenek a kommentjeid akkor kommentelj itt a weboldalunkon.

Itt mi vagyunk a moderátorok, erre külsős ráhatás nincsen. Minden cikkünk kommentelhető, eddig egyszer sem kapcsoltuk ki a kommentelési lehetőséget. Mostanra weboldalunkon 600 a napi kommentek száma, közel 20. 000 kommentár van itt a weboldalunkon egy hónapban. Egyre többen értették ezt meg, hogy a Facebook ez esetben  lényegtelen. 

 

Egy rövid példa:

Hazafiak tisztították meg Budapestet, ezt mi robbantottuk be ismét, másnap ment a rettegés, és nálunk törülnünk kellett 3 óra után. A likeok nem érdekelnek, de az a 200 komment is a kukába került. Mutatjuk!

 

Mi mindent elkövettünk annak érdekében, hogy ne a Facebook-tól kelljen függenünk, de ez rajtatok is múlik. Ezért kérjük, hogy keresőkből is keressétek oldalunkat, ne a Facebook hírfolyamára várjatok. Kommentjeiteket sajnáljuk ebben a legjobban, körülbelül 2000-2500 komment veszett így el, csak júliusban.

 

Köszönjük!