Vadhajtások

Rendkívüli: Donáth Anna apja falhoz szorította áldozatát és szorongatta a nyakát

Egyre nagyobb a botrány a vén szar Donáth körül. A Tények után elsőként közöltük erről a vén szarról a híreket, és mindenkit ezúton is szeretnénk biztatni, bárkivel is így viselkedett ez a vén koszos szar, az szólaljon meg. Ki kell végezni ezt az aljas gazembert a közéletből, és a lányát le kell mondatni. Ezek a mi ellenségeink, amióta ezek a politikában vannak csak ártottak a Magyarságnak.

És most megszólalt az egyik áldozat férje is!

Megszólalt a TV2 Tények című hírműsorában Donáth László egyik áldozatának férje. A volt szocialista képviselő, evangélikus lelkész, Donáth Anna momentumos EP-képviselő apja egy fővárosi szeretetotthonban zaklatott több nőt. A férfi elmondta, hogy a jelenleg is az intézményben lelkészként dolgozó bukott politikus már évek óta zaklatja az otthon alkalmazottjait: kivéve az idősebbeket és a teltebb alkatúakat. Bár jelezték az intézmény vezetésének a történteket, az otthon nem tett semmit Donáth László ellen – fűzte hozzá az áldozat férje. 

A zaklatott nő férje szerint a volt szocialista politikus félelmet keltett a feleségében és a szeretetotthon más női alkalmazottaiban is, akik mikor meghallották a szexuális ragadózó hangját, kénytelenek voltak elbújni előle. Elmondása alapján, főként a fiatal, vékony testalkatú lányokat zaklatta Donáth, és szexuális ajánlatot is tett nekik.

Bár jelezték az intézmény vezetésének a problémát, az otthon nem tett semmit a szocialista lelkész ellen – emelte ki a férfi.

Egy alkalommal Donáth még a saját felesége jelenlétében is molesztálta a nejemet, két kézzel megragadta, a falhoz szorította, majd szorongatni kezdte a nyakát – mondta az áldozat férje.

Mindezt orvosi vizsgálat is bizonyítja – tette hozzá.

 

(Origo nyomán)