Vadhajtások

Egy diáklány állítja: Szexuálisan zaklatta őt Donáth Anna, leszbikus ajánlatokat tett

[fb_button]

A Ripost szerkesztőségének küldött egy levelet egy fiatal lány, aki azt állítja, Donáth Anna ajánlatot tett neki, majd rátámadt.

Egyre többen vádolják szexuális zaklatással a Donáth családot. Mint arról beszámoltunk, nemrég derült ki, hogy Donáth László volt MSZP-s országgyűlési képviselő egy budapesti szeretetotthon lelkészeként szexuálisan zaklathatott egy, az intézményben dolgozó, takarítónőt. Az ügyben a rendőrség szexuális kényszerítés miatt nyomoz. Ezután egy újabb áldozat is jelentkezett. Most pedig még egy fordulatot vett az ügy.

A Ripostnak levelet író diáklány, akinek a neve és elérhetősége a szerkesztőségnél megtalálható, most újabb meghökkentő eseményekről számolt be. Miután az érettségihez szükséges közmunkára jelentkezett a szeretetotthonba, megdöbbenve tapasztalta, hogy a momentumos képviselő Donáth lány barátai tulajdonképpen saját szállodaként használják a vallási intézményt. Gyakran berúgva vagy hajnalban másnaposan érkeztek a szeretetotthonba, például a közelben zajló Sziget-fesztivál idején. A közmunka keretében a diáklánynak kellett kitakarítani utánuk a nem éppen gusztusos szobákat.

„Itt takarítás közben támadt rá, tett szexuális ajánlatot a megdöbbent, 18. életévét még be nem töltött lánynak Donáth Anna, aki ma a Momentum EU-parlamenti képviselője” – ismerteti a portál, ahol a lány teljes levele is elolvasható.

 

(Lokál)