2024. március 28. - Gedeon, Johanna
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

Kunhalmi Ágnes: "Nem vagy jó magyar, ha nem szültél négy gyermeket. Nem akarunk látni kerekesszékes embereket plakátokon"

[fb_button]

A szocialista képviselő asszony is megszólalt:

Már megint nagyot mennek.

Ma sokakkal együtt mi sem vagyunk jó magyarok hiába harcolunk ellenzéki politikus társaimmal azért, hogy jobb oktatást kapjanak a magyar gyerekek, hogy ne lökjék ki őket tömegével az iskolából általános iskolai végzettség nélkül. Nekem is megdobban a szívem, ha magyar sportolók eredményt érnek el, parasportolóknál úgy rendesen, és nincs négy gyermekem, de nagyon szeretnék legalább egyet, mint oly sok nőtársam, akiknek ez nehezebben megy.

De a Fidesz szerint aki nem fehér bőrű, heteroszexuális, keresztény az nem ember. Ehhez nincs joguk. Nincs joguk megkülönböztetni magyart és magyart! Senkibe sincs joguk belerúgni!

Hiszem és tudom, hogy mi magyarok sokkal jobbak vagyunk ennél! Sokkal-sokkal jobb magyarok lakják országunkat, a Kárpát- medencét és a világot. Jobb ország és jobb nemzet vagyunk együtt, politikai hitvallástól függetlenül. Érvényt kellene már ennek szerezni egyszer.

(A kép idén az EFOTT- on készült, ahol megtapasztalhattam milyen kerekesszékkel közlekedni.)

Forrás: Kunhalmi Ágnes Fb oldal
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató