Vadhajtások

Durvul a sztori: Donáth Laci megkúrta a szeretetotthon jogásznőjét, akitől gyereke is született

[fb_button]

Kedden újabb tanú jelentkezett a Ripostnál: a levélíró azt állítja, Donáth László, volt szocialista országgyűlési képviselőnek, evangélikus lelkésznek született egy fia a békásmegyeri evangélikus szeretetotthon jogásznőjétől. Hozzátette, nem ez az első házasságon kívüli gyereke a szexuális zaklatással vádolt egykori politikusnak, a momentumos Donáth Anna apjának,- írja az Origo.

A Ripost és a 888 szerkesztőségébe is megküldték azt a levelet, amelyben Donáth László zaklatási ügyei, a

“kurvácskáimnak”

gúnyolt alkalmazottak mellett szó esik a házasságon kívül született gyerekéről. A levél írója azt állítja, hogy Donáthnak

  • az intézmény jogásznőjétől született egy fia, aki a szocialista lelkész nevét kapta;
  • nem ez az első házasságon kívüli gyereke, azonban csak a jogtanácsostól származó fia lett Donáth.

A tanú elmondása szerint ő maga már nem dolgozik a Gaudiopolisban, de a mai napig tart attól, hogy befolyásával élve hátrányos helyzetbe hozhatja őt Donáth.

Arról is írt, hogy többször látta, hogy a szocialista lelkész benyúlt a szeretetotthonban dolgozó nők pólója alá, és a mellüket fogdosta. “Volt akit a nemi szervénél simogatott” – tette hozzá.

A levélíró arról is beszámolt, hogy Donáth őt is megcsókolta, fogdosta és simogatta. “Az intézményben gyakorlatilag 95%-ban csak női alkalmazottak voltak, az a 2-3 férfi, aki ott dolgozott teljesen szemet hunyt efelett, sőt az egyik karbantartó szintén molesztált és megfenyegetett egy nővért” – írt a történtekről, hozzátéve:

Donáth László nem azért ilyen, mert köze van/volt a politikához, hanem azért mert egy beteg ember. Felháborítónak tartom, hogy a mai napig aktívan részt vesz az ott dolgozók életében, az egyházközség élén áll és remélem, hogy végre elindul a lavina és elnyeri ez az ember a méltó büntetését.