2024. március 29. - Auguszta
EUR : 395.83
USD : 367.33
Időjárás ikon19°

Rendkívüli: A migránsok elkezdtek a tengerbe ugrálni, hogy márpedig Olaszországba úsznak (Videó)

[fb_button]Napok óta az Open Arms nevű ONG kálváriájától hangos az olasz sajtó. Mindennel bepróbálkoztak a libsik, de Salvini küzdött ellenük. Szociálisan próbálják meg zsarolni az olaszokat. Próbálkoztak már azzal, hogy betegnek mondtak több illegális bevándorlót, majd jöttek azzal, a kiskorúak már nem bírják a hajón. Most már vészhelyzettel riogatott a hajó kapitánya.Matteo Salvini a Facebookon több posztban is foglalkozott a migránstaxikkal.
Azt üzenték nekem a Lampedusából, hogy a 27 bevándorló közül, akik leszállhattak az Open Arms-ról kiskorúként könyvelték el, 8 már lenyilatkozta az életkorát. A "képzeletbeli betegségek" után itt vannak a "képzeletbeli kiskorúak"! De a rossz, a Salvini. Amíg mások engednek, én nem változtatom meg a véleményem.
Képzeletbeli betegek, képzeletbeli kiskorúak, most meg a képzeletbeli egészségügyi vészhelyzet... Az NGO Open Arms mindent megpróbál. Az olaszok jók, de nem bolondok. 😉
 Majd az olasz belügyminiszter kifogásolta, hogy ha a spanyol NGO 17 napja várakozik Lampedusa közelében, akkor miért nem indultak el Spanyolországba:
17 napja várakoznak, ahelyett, hogy egy spanyol kikötőbe mennének, ezek az "urak" tartják a bevándorlókat a fedélzeten (beleértve a hamis betegeket és hamis kiskorúakat) csak hogy támadjanak és provokáljanak engem és Olaszországot. Nem ijesztenek meg. Én nem adom fel!
  Időközben Spanyolország megnyitotta a kikötőit az Open Arms fogadására, de valamiért csak az olaszokhoz ragaszkodnak... A migránsok megunták a várakozást és a tengerbe ugrálnak, hogy úszva érjék el Lampedusa partjait.Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató