2024. április 25. - Márk
EUR : 393.51
USD : 368.35
Időjárás ikon13°

Gyurcsányék meggyalázták augusztus 20-át, Szent István ünnepét

[fb_button]

Nyilvánvalóan Gyurcsány Ferenc biztatására és felhatalmazásával rontott az államalapító Szent István ünnepére, Magyarország születésnapjára a legismertebb DK-aktivista, Homonnay Gergely. Aki rendszeres vezérszónoka a Gyurcsány-párt rendezvényeinek, aki családi jóbarátja a DK-elnöknek és feleségének, nemrég Gyurcsányné személyesen is meglátogatta a lakásán.

A korábban fideszes szomszédasszonya halálát kívánó homoszexuális DK-aktivista közösségi oldalán az államalapítás ünnepéhez közeledve azt írta, hogy augusztus 20-án „Szoknyás férfiak szar számokat énekelve körbe hurcolnak egy mumifikált kezet, amiről csak annyit lehet tudni bizonyosan, hogy egy férfié volt, aki, ha jobbkezes volt, ezzel maszturbált és törölte a seggét. A DK áprilisi kampányfilmjében is szereplő Homonnay Gergely a Gyurcsány-párt gyakori vezérszónoka nyilvánvalóan a pártelnök és neje tudtával és biztatására teszi a dolgát. Nem véletlen, hogy a hatalmas felháborodás ellenére a DK napok múltán is egyetértően hallgat a gyalázkodó bejegyzéssel kapcsolatban, noha többen is egyértelmű állásfoglalásra szólították fel Gyurcsányékat.

Nem véletlenül állnak ki Homonnay Gergely mellett. A hírhedt provokátor a párt egyik arcának, szellemi vezérének számít. Akivel Gyurcsány különböző, a Facebookon és a Youtube-on terjesztett propagandafilmekben népszerűsíti a DK-t. Homonnay-t tudatosan használják Gyurcsányék a provokációra, ha kell kövér zsidókat gúnyol vagy azt állítja, hogy a CEU-ügye nagyobb tragédiája a magyarságnak, mint Trianon, hazánk kétharmadának elvesztése. A legalább tucatnyi felszólítás ellenére a Gyurcsány-párt nem volt hajlandó elhatárolódni a saját aktivistájától, a máskor hiperaktív szóvivő Gréczi Zsolt is mély, egyetértő hallgatásba burkolózott.

Méltó választ adott viszont az őrült provokátornak és a Gyurcsány-pártnak Azbej Tristan a Miniszterelnökség üldözött keresztények megsegítéséért felelős államtitkára. „Én érzem magam kínosan, hogy Gergely miatt ennyire vissza kell mennem az időben, de arra még a csattogós lepkék és a játszóterek által meghatározott életszakaszomból emlékszem, hogy a csúfolkodót azzal lehetett legjobban helyére rakni, ha az ember nem húzta fel magát rajta. Ma ezt így mondjuk: ne etesd a trollt. Szemben a modernkori militáns liberálisokkal, mi elítéljük ugyan az emberek gonosz tetteit, de magukban az emberekben a Jóisten tükörképét látjuk. Gergely, látom benned is a Jóisten hasonlatosságára teremtett embert, és ez arra indít, hogy minden cinizmus, leereszkedés, kommunikációs kunszt vagy rossz szándék nélkül elmondjak érted egy imát, és erre kérjek másokat is.”Forrás: Ripost

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató