2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Jól sikerült a csúcstalálkozó: Gyurcsány titkosszolgálatának kedvence már Merkel árulásáról ír

[fb_button]

Angela Merkel mai mondataival kiállt Orbán Viktor politikája mellett. Ezzel egyértelművé vált, hogy a magyar ellenzék reménye a külső segítségről, a kormány nemzetközi ellehetetlenülése zsákutca. – írja Somogyi Zoltán a Facebookon. A kormánypártisággal kicsit sem gyanúsítható Political Capital volt vezetője szerint az ellenzéknek hisztéria helyett végre a tükörbe kellene nézniük. 

Sok oka vannak ennek, a reálgazdaságtól az alternatívanélküliségig, de azért azon is érdemes elgondolkodni, hogy – egy példát mondva csak – a Jobbik reflexió nélküli általános és a szélbal helyenkénti bevétele a közös munkába mekkora hitelvesztést okozott az ellenzéki demokratikus pártoknak.Néha nem csak kritika kell, segíthet a tükörbe nézés is. Ki mit gondol erről?

– olvasható Somogyi Zoltán Facebook oldalán.

Korábban a Pestisracok.hu megírta, noha a Political Capital tagadta azokat a korábbi sajtóhíreket, amelyek szerint a Gyurcsány-kormány idejében a Nemzetbiztonsági Hivatal az Egymásért Egy-Másért Alapítvány segítségével lépett kapcsolatba a céggel. És a cég kapott egy összegben – hivatalosan a radikális szervezetek internetes tevékenységének figyelésére – 23 millió forintot, a PestiSrácok.hu-nak megszólaló Földesi-Szabó László elmondta, hogy ezt a kifizetést az azóta már kémkedéssel vádolt volt NBH-főnök, Galambos Lajos utasítására, az akkor még Somogyi Zoltán vezette elemző céghez – egy közvetítőn keresztül – kellett eljuttatnia.

Forrás: Pestisracok.hu

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató