2024. március 29. - Auguszta
EUR : 394.87
USD : 364.71
Időjárás ikon16°

KariGeri ma is a Patkányt emlegeti és a tömeggyilkos Sztálinról elmélkedik

[fb_button]Karácsony Gergely szerint Göncz Árpád – ahogy ő nevezi, Árpi bácsi – volt az utolsó olyan magyar politikus, akit mindenki szeretett és aki szerinte példakép lehet mindazoknak, akik “jobb és szebb” hellyé tennék Magyarországot. Az ellenzéki főpolgármesterjelölt augusztus 20-i posztjában nem fecsérli a szót Szent Istvánra, államalapításra, hiszen most minden arőt arra kell összpontosítani, hogy két hónap múlva választás lesz, amikor is magyar népnek “tanújelét kell adnia bátorságának és bölcsességének”, no és le kell győzni a “szívek mélyén basáskodó Sztálint”. “Göncz Árpi bácsi volt az utolsó olyan magyar politikus, akit az egész nemzet tisztelt és szeretett. Igazi példakép lehet mindannyiunk számára, akik azért dolgozunk, hogy Magyarországot jobb és szabadabb hellyé tegyük. 1990-ben augusztus 20-án mondta el a következő, ma is érvényes szavakat, amelyekkel boldog születésnapot kívánok Magyarországnak!
„Két hónap sem választ el tőle, hogy alkalma nyíljék [a magyar népnek] ennek [szabadságszeretetének] az újabb tanújelét adnia, mégpedig ott, a lakóhelyén, amelynek gondját-baját s minden lakóját legjobban ismeri: alkalma nyílik, hogy a legalkalmasabbak közül válassza ki – félelem nélkül! – lakóhelye önkormányzatának vezetőit.
Ez az utolsó előtti front, ahol bátorságának és bölcsességének kell békén tanújelét adnia. Felülemelkedve mindennapjainak súlyos gondjain. Az utolsó, ahol szabad polgár voltáért még ezután is meg kell vívnia a békés harcot, önmagában lakik: a szíve mélyén kell legyőznie az ott lakó, basáskodó kicsi Sztálint, a sült galambot, az államtól váró szájtátit, a köz vagyonát lelkiismeretlenül dézsmáló lesipuskást.” – írja hivatalos Facebook oldalán Karácsony Gergely. 
Forrás: Pestisracok.hu nyomán
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató