Vadhajtások

Megtámadták a topolyai klub szurkolóit Temerinben

[fb_button]

A TSC Labdarúgó Klub határozottan elítéli azt a vasárnap esti incidenst, amely során a topolyai klub szurkolóit megtámadták Temerinben. A támadás akkor történt, amikor a szurkolók kiszálltak a csapat szurkolói autóbuszából és hazafelé tartottak a 2-2-re végződött Vojvodina elleni meccs után. Két szurkolót fejsérülésekkel az újvidéki sürgősségire szállítottak, ahol ellátták őket. A temerini támadás során egy személyautóban is anyagi károk keletkeztek.

A TSC labdarúgóklub közleményben ítélte el a szurkolók elleni támadást, ezt idézzük:

” A TSC LK határozottan elítéli a szurkolókat ért támadást Temerinben. A topolyai TSC Labdarúgó Klub a legszigorúbban elítéli a klub szurkolóit ért támadást, amely vasárnap este történt Temerinben, és felszólítja az illetékes hatóságokat, hogy a lehető legrövidebb időn belül kerítsék kézre és vonják felelősségre az elkövetőket.

A TSC szurkolóinak egy kisebb csoportját eddig ismeretlen tettesek megtámadták Temerinben, amikor a vasárnap esti Vojvodina elleni mérkőzés után hazafelé tartottak. Két szurkolót fejsérülésekkel az újvidéki sürgősségire szállítottak, ahol ellátták őket. A temerini támadás során egy személyautóban is anyagi károk keletkeztek.

A TSC mindig a fair play szabályait hirdeti és azok szerint cselekszik, így szigorúan elítéli az erőszakot, amelyre a szurkolói szenvedély sem lehet magyarázat.

A TSC szurkolói csoportja egy relatív kis közösség, akik követik a csapatot és buzdítják őket. A klub nagyon jó együttműködést ápol a szurkolóival és mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy megvédje őket az ilyen és hasonló támadásoktól.”

Forrás: Vajma.info