2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Romokban az ellenzék

[fb_button]Pista, Peti, Bence, Katka, Anna, Bandi, Feri, Timi, Klári, Marci, Berni, Ági, Ildi! Hol vagytok? Felocsúdtatok már? Egy nap eltelt a Merkel - Orbán találkozó óta és sehol semmi! Sehol egy bejegyzés!Ne! Ne fogjátok arra, hogy nyaraltok! A kis simogatós telefon mindig a kezetekben van. Ha, kell azonnal nyúltok érte és telefröcsögitek a közösségi oldalt. Ezt az újabb "elszigetelődést" illene kommentálni. (Segítek picit: Mutti meg sem említette Gyuszit, de még a CEU-t sem.) Tegnap egy komoly jelentőséggel bíró találkozó volt Sopronban. Elképzelem, hogy vadul rátapadtatok a képernyőkre. Lestétek, hogy mikor jön az áhított szólam Merkel szájából.
"El kell ítélni a felcsúti rablót, diktatúra van Magyarországon, lopják az EU-s pénzeket"
Vagy esetleg felfedeztek egy olyan mondatot a miniszterelnökünk beszédéből, amit ki tudtok forgatni. De, csúfos vereséget szenvedtetek. Kétségem sincs afelől, hogy ha számotokra kedvező fordulat történt volna a tegnapi sajtótájékoztatón, akkor már beindultatok volna. Az az igazság, hogy az egész roncsellenzéknek oda lett b...a. A magyar ellenzék utóbbi éveinek narratívája összeomlott. Új alapokra kell helyezni az áskálódást. Elképzelem Ujhelyi Pistit, Szél Bernadettet, Cseh Katkát vagy Hadházy Ákos, ahogy sírdogálnak a sarokban. Most akkor mi lesz? Merkel innentől kezdve bolond öregasszony lesz? Ki fogjátok kezdeni őt is?
Biztos, csak azért mondta Angie, mert megvettük a fegyvereit!
Már látom magam előtt az ostobábbnál ostobább magyarázkodásotokat. Egyelőre csak a HVG agresszív kismalaca tudott írni pár sort, de szóra sem érdemes. Na, megyek! Keresgélem, ki fog megszólalni először.  Bede Zsolt - Vadhajtasok.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató