2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Az amazonasi tüzek oltása csak egy trójai faló Bolsonaro eltávolításához

[fb_button]A G7-ek most hétvégén megállapodtak egymással, hogy segítenek az amazonasi tüzek eloltásában. Egymással egyeztek meg, nem Bolsonaro brazil elnökkel.[caption id="attachment_34801" align="alignnone" width="740"] Erdőtüzek Brazíliában. Fehérrel van kíemelve Rondonia állam.[/caption] Angela Merkel egyeztetett még a chilei elnökkel is a "segítségnyújtásról". Chile nem érintett a tüzekben és nem is tagja a G7-nek. Ja, és a venezuelai helyzetről is tárgyalt Angela a chilei elnökkel. Bolsonaro egyébként a belügyekbe való beavatkozásnak nevezte a G7-ek megállapodását.Nem is ok nélkül. Mert az. A tüzek ugyanis az Amazonas vidékén minden évben vannak. Hol kisebb, hol nagyobb mértékben. Trópusi dzsungelről van szó. Leégetik termőföldért, ami néhány év alatt kimerül, akkor más területeket égetnek fel, amit otthagynak, ott pedig visszanő az erdő. Így megy ez azóta, amióta az európaiak megjelentek Dél-Amerikában. [caption id="attachment_34802" align="alignnone" width="740"] Afrikai erdőtüzek (Angola)[/caption]   Mellesleg pont ugyanez a helyzet Afrikában is, az egyenlítő vidéként. Ott is égnek az erdők, ezzel azonban nem foglalkozik a G7, a globalista élcsapat, ugyanis az a vidék nem csúszott ki az irányításuk alól. Brazília viszont igen. Ezért kell most segítséget nyújtani Brazíliának a környezet védelmében.
Mert félreértés ne essék, a globalisták (a "davosiak") a környezetvédelmet és a klímahisztériát használják eszközként mindenfelé ahhoz, hogy kiépítsék szervezeti rendszerüket a politikai beavatkozáshoz.
Brazíliában kicsúszott a kezdeményezés a kezükből, mivel egy nemzeti érzelmű politikai felépítmény vette át az irányítást, a progresszív-liberális-baloldali-globalista oldal pedig elveszítette befolyását a politikai folyamatok felett. Az amazonasi segítségnyújtás ürügyén most egy új szervezeti rendszert kívánnak Brazíliában megtelepíteni a davosiak. Mert ha valóban az erdőtüzek érdekelnék őket, akkor most Afrikával foglalkoznának, mert ott sokkal nagyobb tüzek égnek sokkal nagyobb területeken mint Brazíliában. Igaz, ott is minden évben égnek az erdők, úgyhogy nem nagy ügy. [caption id="attachment_34800" align="alignnone" width="740"] Angola és Kongó megelőzi Brazíliát[/caption]  Dér Imre
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató