2024. március 19. - Bánk, József
EUR : 394.46
USD : 361.89
Időjárás ikon

Karácsony ma stadion stop-ot hirdetett

[fb_button]

Ma is ÉLŐ videóval jelentkezett KariGeri, most megtiltaná a stadionépítést.

Tegnap elkezdődött az önkormányzati választási kampány, a polgármester- és önkormányzati képviselőjelölteknek először az induláshoz szükséges aláírásokat kell összegyűjteniük.

Karácsony nagyon aktív, szinte mindennap sajtótájékoztatót tart, így volt ez ma is.

Az eseményen részt vett a főváros 23 kerületének közös ellenzéki polgármesterjelöltje is, mindegyikük kezében egy facsemetével, amellyel az lekövetkező nagyjából 50 napban – ahogy Karácsony fogalmazott –

el fogják vinni a „változás üzenetét” mindenhová a városban.

Karácsony arról beszélt a 9 éves Tarlós-éra utolsó napjaiban vagyunk, ugyanis a 23 kerületi polgármester-jelölttel közösen arra szövetkeztek, hogy visszaszerezzék a várost és visszaadják az a budapestieknek. Arra szövetkeztek,

hogy Budapest egy olyan hely legyen, mely minden budapesti közös otthona, és az elmúlt 9 év elszalasztott lehetőségei után valóban egy élhető város legyen.

Karácsony szerint az aláírásgyűjtések azt mutatják, a budapestiek változást akarnak, hiszen szinte valamennyi jelölt összegyűjtötte az induláshoz szükséges aláírásokat. Most a jelölteknek az a feladata, hogy a város minden pontján elmondják a változás üzenetét.

Karácsony arra is ígéretet tett: megakadályozzák, hogy Budapest a stadionok városa legyen. Főpolgármesterként stadionépítési stopot fog hirdetni és a főpolgármesteri vétóval élve meg fog akadályozni minden olyan értelmetlen beruházást, amelyre a budapestiek nem adták áldásukat.

Újságíró kérdésre nagyon jónak ítélte a győzelmi esélyeiket.

Forrás: (Kettős) Mérce nyomán

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató