2024. április 20. - Tivadar
EUR : 395.06
USD : 371.09
Időjárás ikon11°

Németország: rátámadt egy mohamedán nő az AfD aktivistájára, alig tudták lefogni a rendőrök (Videó)

[fb_button]Több rendőrnek kellett a földre nyomnia egy tomboló mohamedán nőt, aki szombaton  rárontott az AfD támogatóira a párt rendezvénye után, és ütlegelni kezdte egy ismert jobboldali publicista fejét. Searchlight-Germany nyomán Így számol be az augusztus 24-én történt incidensről Henryk Stöckl publicista, az AfD támogatója:
Visszafelé jöttünk a Hannoverben megtartott AfD-rendezvényről, amikor egy burkás nő hirtelen belerohant a csoportunkba. A legrosszabbtól tartottunk! Több rendőr azonnal megállította a lepelbe burkolt nőt. De miközben filmeztem az agressziót amellyel a nő ellenállt a rendőröknek, kiszabadította magát, odafutott hozzám és megtámadott! Megragadta az ingemet, és folyamatosan ütötte a fejemet. Több rendőrnek sikerült nagy nehezen leszednie rólam. A burkás nő ezek után teljes gyűlölettel rátámadt a rendőrökre is! Végül csak nagy erőfeszítéssel sikerült több rendőrnek a földre nyomnia az iszlamistát."
Ironikus, hogy részben éppen a migránsok által elkövetett erőszak ellen tiltakoztak az AfD által szervezett "Ebből elég!" című békés tüntetésen.Az alábbi videó pedig még az AfD felvonulásán készült: baloldali "újságírók" fotózzák a pártot támogatók arcát Hannoverben, 2019. augusztus 24-én. Ennek tükrében szintén ironikus, hogy a tüntetés egyik célja pont az volt, hogy tiltakozzanak a szabadság (migránsok és kommunisták általi) korlátozása ellen. Ahogy írják, "Németország végzetesen halad egy NDK 2.0 felé".Részlet az AfD tüntetésre felhívó szövegéből:
Anyák és gyermekek halnak meg a migráns-erőszak miatt! Ugyanakkor a határok továbbra is nyitva vannak! De más területeken is, a szabadság és az életmódunk egyre korlátozottabb! A húst megdrágítják, általános autódíjat, autóhasználati korlátozásokat, CO2-adót vezetnek be. Az interneten és az utcán a véleményszabadságot erősen támadják, cenzúrázzák és felbujtanak az AfD ellen -- mind a nem kormányzati szervezetek (NGO-k), mind az állami szervezetek! Egyre rosszabb lesz! Németország egyre inkább egy kommunista baloldali blokk által vezérelt országgá változik, és az ország végzetesen halad egy NDK 2.0 felé! "
Forrás: Dzsihadfigyelo.blogstar.hu
Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató