Vadhajtások

Lövöldözés Ráckevén, vasvillával is kaszabolják egymást! Frissítjük!

[fb_button]

Az Origo információi szerint lövöldözés tört ki Ráckevén, két társaság esett egymásnak. A vita végén úgy tudjuk, több lövés is dördült. Hárman súlyosan megsérültek.

Információink szerint puskákkal, késekkel és egyéb szúrószerszámokkal esett egymásnak két társaság (Valószínűleg svéd bálnavadászok,- a szerk)Ráckevén. Úgy tudjuk, több lövés is dördült,

három ember súlyosan megsérült. Ezek közül egyiküket vasvillával szúrták meg.

Hozzájuk mentőautó és mentőhelikopter is érkezett. 

Megkeresésünkre Berki Bianka rendőrségi sajtószóvivő csupán annyit erősített meg, hogy valóban történt lövöldözés. Bővebb tájékoztatást későbbre ígért.

20:23

Az Index már a helyszínt is pontosította: információik szerint a Bercsényi utcában estek egymásnak a srácok, akik feltehetően nem az idén barnultak le, de erről még várjuk a pontos információkat..

Bercsényi utca, a Vörösmarty utca felől nézve Ráckevén

Bercsényi utca, a Vörösmarty utca felől nézve Ráckevén

Fotó: Google Street View
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság későbbre ígért részletes tájékoztatást az ügyben, mivel épp a helyszínre tartanak. Az Országos Mentőszolgálat egyelőre annyit írt, szintén nagy erőkkel dolgoznak a helyszínen.

21:18

A helyszínt ellepték a rendőrök, rengetegen vannak. Az egyik sérültet most látják el az egyik mentőautóban. Az egyik szemtanútól megtudtuk, hogy ő a fején sérült meg súlyosan. Azt mondta, egy karddal vágták meg.

Frissítjük!

 

Források: Origo, Blikk, Index