2024. április 18. - Andrea, Ilma
EUR : 393.4
USD : 369.7
Időjárás ikon13°

A TEK is kivonult Ráckevére, drogügylet miatt esett egymásnak két család

[fb_button]

A Blikk információi szerint a lövöldözést megelőzően az egyik családból valaki drogot adott el a másik famíliának, amitől valaki, aki fogyasztott belőle, rosszul lett.

Két társaság esett egymásnak Ráckevén, az összetűzés során lövöldözés tört ki – érte. Az információk szerint hárman megsérültek.

Puskákkal, késekkel és egyéb szúrószerszámokkal esett egymásnak a két társaság. A vita során több lövés is eldördült. Egy embert vasvillával támadtak meg, hozzá mentőhelikoptert kellett hívni.

A rendőrség csak ennyit közölt:

Több bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. augusztus 29-én 18 óra körül, melyek szerint Ráckeve belterületén két család között veszekedés tört ki, amely tettlegességig fajult. A bejelentők azt is elmondták, hogy több lövést is hallottak.

A rendőrség a helyszínen a megfelelő erőkkel biztosítja a  település biztonságát, Ráckevén jelenleg nyugalom van. A sérülteket a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították, a rendőrök a helyszínről több embert előállítottak, elszámoltatásuk folyamatban van.

A Ráckevei Rendőrkapitányság vizsgálja az eset körülményeit.

A Blikk információi szerint két család esett egymásnak a Pokolhegynek nevezett helyen. Miután a helyi rendőrök nem bírtak velük, kihívták a TEK-et.

Több mentőhelikopter jelent meg a helyszínen Balatonfüredről, fejsérülés és fejszúrás is történt. Két TEK-es konvoj is kivonult, nagy  volt a felfordulás a településen.

A két családról annyit tudni, hogy az egyiknek vastelepe van, és hogy egy napok óta húzódó viszály miatt estek egymásnak. A Blikk információi szerint a lövöldözést megelőzően az egyik családból valaki drogot adott el a másik famíliának, amitől valaki, aki fogyasztott belőle, rosszul lett.

Ennek megtorlásaként bántalmaztak valakit, és ez robbantotta a véres konfliktust, ami egy kisebb háborúvá fajult - ami a létszámot illeti, mintegy 70 ember esett egymásnak.

Az Origó beszélt egy "szemtanúval", aki a fején sérült meg súlyosan. Azt mondta, egy karddal vágták meg.

Forrás: Blikk, Origo, Kuruc.info

Az oldalunk sütiket használ. Adatvédelmi tájékoztató